Horoscop Gemeni 2020 sanatate, vitalitate

Horoscop 2020 Gemeni sănătate: anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor

Pentru nativii din zodia Gemeni, anul începe cu suferințe la nivelul picioarelor, ca mai pentru toate zodiile din horoscop.

Cinci planete puternice în zodia Capricorn, Soarele, Mercur, Jupiter, Saturn și Pluton, fac ca suferința generală a anului să fie în zona genunchilor, având ca primă cauză spirituală orgoliul.

În particular, nativii Gemeni suferă de grija unei moșteniri sau a altei sume importante de bani, care nu le aparține și pe care trebuie să o administreze.

Nativii zodiei Gemeni, atât de comunicativi și atât de adolescentini, de deschiși, au de ascuns ceva și acest secret îi consumă energie, fapt care poate duce la afecțiuni ale picioarelor.

Odată cu intrarea lui Uranus în zodia Taur în anul 2019, pe lângă cele prezentate până acum, este posibil să apară probleme la nivelul tălpilor: înțepături, amorțeli, probleme ale unghiilor, infecții, micoze.

Gâtul poate fi afectat dacă nativul nu înțelege să își îngăduie să se manifeste original, cu tot ceea ce îl deosebește de celelalte ființe. Uranus dă spasme, dureri ascuțite, febră, afecțiuni care apar și brusc dispar așa cum au apărut.

Dar mai există un aspect pe care îl produce Uranus în horoscopul sănătății: tămăduirea vine cu metode foarte inedite, inventate ad-hoc sau pur și simplu aplicate personalizat pe nativul respectiv.

Astrologul ZODIACOOL recomandă ca orice leac pe care acești curajoși nativi îl „încearcă”, să fie aplicat sub supraveghere medicală de specialitate. Horoscopul avertizează nativii acestei zodii că în 2020 pot apărea probleme și la nivelul organelor genitale.

Nativii din zodia Gemeni au probleme profesionale, nu propriu-zis, ci mai degrabă inadaptabilitate la un ritm de viață strict, la probleme specifice, la efort. Sunt puțin cam desprinși de realitate și pentru a se achita de obligațiile profesionale fac eforturi foarte mari.

Toate aceste eforturi se pot materializa prin eliminarea greoaie a toxinelor, având ca efect o stare proastă, umflarea picioarelor, a mâinilor, transpirație mai abundentă.

Prin luna Aprilie 2020 sunt posibile migrene datorate grijilor financiare. Din luna Iulie este bine ca nativii să evite stresul, disputele, în special cu prietenii, pentru a-și proteja sistemul nervos.

Fiind guvernați de Mercur, nativii au un sistem nervos sensibil, atenție distributivă, sunt mereu în alertă, lucruri care duc la oboseală. Astrologul ZODIACOOL avertizează asupra posibilității ca nativii din Gemeni să sufere accidente.

Acestea pot surveni în cadrul unor întâlniri cu prietenii, a unor întruniri de grupuri sau la ieșiri cu colegii, în special în lunile Octombrie și Noiembrie 2020.

Astrologul ZODIACOOL consideră că aspectele privind horoscopul de sănătate sunt predispoziții. Horoscopul ajută în special la evitarea recidivelor, la ameliorarea afecțiunilor ușoare.

O atitudine corectă, conformă cu horoscopul, ajută la menținerea tonusului și a sănătății.

Vezi mai jos previziunile pentru dragoste.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.