Horoscop Taur 2019. Previziuni complete în horoscop TAUR 2019

Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur. Finele lui 2018 a adus un nou influx astral, Nodul Nord alături de Jupiter în Noiembrie au poposit în Rac și în Săgetător, prin urmare pășim în 2019 pe un trend deja format.

Zodia Taur: 21 aprilie – 21 mai

Prima edificare astrală vine în data de 7 Ianuarie când Uranus, planeta schimbării, revine la mers direct în Berbec, acest moment este în apropierea Elipsei de Soare din data de 06 Ianuarie 2019, cele două evenimente tind să aducă nativilor Taur noi perspective în ceea ce privește încrederea în cei dragi, implicarea într-un proiect de anvergură pe partea profesională, colaborările, lucrurile la comun, demersurile cu instituțiile statului, elaborarea unei lucrări științifice etc.

Tot ce vă frământă acum va găsi rezolvare până la mijlocul lui Aprilie 2019. În horoscop Taur 2019, Mercur retrograd între 05 Martie - 28 Martie 2019 vă va confirma temerile de la începutul anului, referitoare la anumite persoane, însă astrologul ZODIACOOL® vă asigură că o să aveți timp să găsiți modalități de a vă descurca.

Cei doi malefici de pe casa a IX-a aduc în discuție partea sufletească, implicarea totală într-un proiect, mai multă apropiere de spiritualitate. Cel mai probabil tot ce veți iniția acum se va bucura de progres până la finele lui 2020.

ZI DE ZI: Horoscop Taur azi, mâine și poimâine

Din 6 Martie 2019, Uranus revine în semnul vostru și declanșează pentru următorii 7 ani o nouă perspectivă de viață, tot ce ați simțit pe partea de suflet în ultimii ani acum începeți să exteriorizați, ceea ce este un lucru bun, plus că veți reuși, prin activitățile voastre, să îi mobilizați pe ceilalți.

În a doua parte a lui 2019, aveți parte de retrogradarea lui Mercur pe casa familiei și a comunicării, de aceea este posibil să declanșați unele controverse între membrii familiei, poate chiar veți părăsi domiciliul, vă veți muta cu un partener.

Cea mai mare provocare va fi înregistrată pe partea afectivă, șanse mari ca în relațiile de lungă durată, între Aprilie-August 2019, să își facă simțită prezența o a treia persoană, să dați curs unei provocări, să fiți ispitiți. Posibil chiar să luați decizia de a pleca de dragul unei persoane noi în străinătate, pentru a vă împlini dragostea.

Taurii tineri pot prinde o bursă, pot să intre acum pe un nou tărâm de cunoaștere, dacă veți da curs unei plecări în străinătate, va fi pentru a vă îndrăgosti acolo. Capitolele cele mai importante anul acesta pentru voi sunt: afectiv, profesional, studii, cercetare, copii, familie.

Banii vor constitui o problemă, deoarece vă vin idei de a concepe ceva, dar nu aveți cum să o puneți în practică fără ajutor, de aceea este posibil să cereți ajutor de la familie, stat, bancă, partener etc.

Finele lui 2019 aduce trecerea la un alt nivel al cunoștințelor deprinse în prima parte a anului 2019, de aceea este posibil să înțelegeți rolul tehnologiei în viața oamenilor, veți avea nevoie de o eficientizare a lucrurilor.

Taur 2019, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Taur pentru 2019, previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Ce zodie sunt
Cu data nașterii afli răspunsul la întrebarea Ce zodie sunt?, în zodiacul european. Rapid și
Horoscop TAUR DRAGOSTE. Previziuni viața personală în horoscop 2019
Horoscop DRAGOSTE Taur 2019 este posibil să apară tentații, să dați curs unor relații
Cum sta zodia Taur cu sănătatea si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur
Zodia Taur sănătate si care sunt bolile cele mai frecvente pentru nativii din Taur

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.