Horoscop Taur 2019. Previziuni complete in horoscop TAUR 2019

Horoscop TAUR 2019 și evenimente importante în 2019 pentru nativii din zodia Taur! Finele lui 2018 a adus un nou influx astral, Nodul Nord alături de Jupiter în

Noiembrie au poposit în Rac și în Săgetător, prin urmare pășim în 2019 pe un trend deja format. Prima edificare astrală vine în data de 7 Ianuarie când Uranus, planeta schimbării, revine la mers direct în Berbec, acest moment este în apropierea Elipsei de Soare din data de 06 Ianuarie 2019, cele două evenimente tind să aducă nativilor Taur noi perspective în ceea ce privește încrederea în cei dragi, implicarea într-un proiect de anvergură pe partea profesională, colaborările, lucrurile la comun, demersurile cu instituțiile statului, elaborarea unei lucrări științifice etc.

Zodia Taur: 21 aprilie – 21 mai

Tot ce vă frământă acum va găsi rezolvare până la mijlocul lui Aprilie 2019. În horoscop Taur 2019, Mercur retrograd între 05 Martie - 28 Martie 2019 vă va confirma temerile de la începutul anului, referitoare la anumite persoane, însă astrologul ZODIACOOL® vă asigură că o să aveți timp să găsiți modalități de a vă descurca.

Cei doi malefici de pe casa a IX-a aduc în discuție partea sufletească, implicarea totală într-un proiect, mai multă apropiere de spiritualitate. Cel mai probabil tot ce veți iniția acum se va bucura de progres până la finele lui 2020.

Loading...

Din 6 Martie 2019, Uranus revine în semnul vostru și declanșează pentru următorii 7 ani o nouă perspectivă de viață, tot ce ați simțit pe partea de suflet în ultimii ani acum începeți să exteriorizați, ceea ce este un lucru bun, plus că veți reuși, prin activitățile voastre, să îi mobilizați pe ceilalți.

ZI DE ZI: Horoscop Taur azi, mâine și poimâine

În a doua parte a lui 2019, aveți parte de retrogradarea lui Mercur pe casa familiei și a comunicării, de aceea este posibil să declanșați unele controverse între membrii familiei, poate chiar veți părăsi domiciliul, vă veți muta cu un partener.

Continut Sponsorizat
loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Taur 2020, previziuni complete

În continuare afli Horoscop Taur pentru 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Loading...


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.