Horoscop dragoste Gemeni 2019

Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de dorința de libertate, de trăirea la un alt nivel al sentimentului

de iubire. Gemenii vor avea parte de multe surprize, pe partea afectivă se pot îndrăgosti iremediabil de persoane noi, posibil cu trecut în viețile anterioare. În prima parte a anului 2019 o să fiți marcați de unele fenomene de: Deja Vu, telepatie, vise premonitorii etc. poate acestea vor avea loc înainte de a cunoaște pe cineva nou. Aceste elemente vor sta la baza dorinței de a elucida misterul vieții de pe Terra.

Horoscop Gemeni 2019 dragoste, iubire, copii

Între Aprilie-Septembrie 2019 se pare că veți fi puși în situația de a înfrunta o situație limită față de partenerul cu care ați locuit în ultimii ani. Gemenii se vor trezi prin luna Iunie că sunt implicați în mai multe relații, din dorința de a se bucura de viață.

Perioade bune pentru a vă îndrăgosti: Aprilie, August, Octombrie. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă aceste intervale ca fiind benefice și pentru oficializarea unei relații, conceperea unui copil.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă dragoste

Gemenii vor avea tendința de a curs relațiilor extraconjugale, începând cu Ianuarie 2019, totul se va desfășura în ascuns până la finele lui Martie 2019, când din cauza unei neglijențe secretul va ieși la suprafață.

2019 vă va aduce multă iubire, pasiune, instinct, posibilitatea de a vă întâlni sufletul pereche. Un divorț poate să vă anime viața între Iunie-August 2019, ideal ar fi să vedeți unde ați greșit în relație, deoarece veți avea tendința de a repeta fapta și în relația nouă pe care o veți dezvolta.

Horoscop Gemeni 2019: Casă, familie, viață personală

Partea bună pe segmentul familie este că o să reușiți să achiziționați o casă, să renovați un domiciliu, să vindeți un bun etc. Toate acestea vă vor oferi încredere în forțele proprii, susținere din partea partenerului.

Inițial, Gemenii între Aprilie-Iulie se vor confrunta cu unele restricții, descurajări din partea unor autorități, dar din toamna lui 2019 o să simțiți cum Universul vă îndeplinește orice dorință benefică vouă.

Între Ianuarie-Aprilie veți simți că toată responsabilitatea căminului a rămas pe umerii voștri, poate și pentru că partenerul este posibil să plece în străinătate sau în alt oraș, la un loc de muncă mai bun. Pentru mulți nativi Gemeni această stare de dezamăgire va fi alimentată de Univers, prin apariția unei ispite.

Sunteți predispuși în 2019 să dați curs unor relații extraconjugale, care se pot oficializa la începutul lui 2020, prin urmare la nivelul acestui domeniu, Gemenii vor trece prin situații limită. Mercur, guvernatorul vostru, în 2019 va retrograda pe case de muncă, bani, sănătate, fapt care va determina unele probleme în viața voastră, dacă atunci partenerul este alături de voi, o să reușiți să treceți cu bine peste acest an de cotitură.

Tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei vă aduce oportunitatea de a oficializa ceva ce a apărut în viața voastră în ultimii 7-9 ani, 3-4 ani sau 1 an, dacă doriți ceva nou, marele benefic vă va oferi șansa de a vă îndrăgosti iarăși.

Cei tineri pot acum să simtă primii fiori în dragoste, plus că din dragoste sunt predispuși la a deveni violenți.

Perioada Iulie-Octombrie 2019 aduce multă gelozie, dorință de răzbunare, șantaj în cazul Gemenilor ce au fost trădați.

Idei de cadouri pentru Gemeni

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2021 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 04 decembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!