Horoscop dragoste Gemeni 2019

Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de dorința de libertate, de trăirea la un alt nivel al sentimentului

de iubire. Gemenii vor avea parte de multe surprize, pe partea afectivă se pot îndrăgosti iremediabil de persoane noi, posibil cu trecut în viețile anterioare. În prima parte a anului 2019 o să fiți marcați de unele fenomene de: Deja Vu, telepatie, vise premonitorii etc. poate acestea vor avea loc înainte de a cunoaște pe cineva nou. Aceste elemente vor sta la baza dorinței de a elucida misterul vieții de pe Terra.

Horoscop Gemeni 2019 dragoste, iubire, copii

Între Aprilie-Septembrie 2019 se pare că veți fi puși în situația de a înfrunta o situație limită față de partenerul cu care ați locuit în ultimii ani. Gemenii se vor trezi prin luna Iunie că sunt implicați în mai multe relații, din dorința de a se bucura de viață.

Loading...

Perioade bune pentru a vă îndrăgosti: Aprilie, August, Octombrie. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă aceste intervale ca fiind benefice și pentru oficializarea unei relații, conceperea unui copil.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă dragoste

Gemenii vor avea tendința de a curs relațiilor extraconjugale, începând cu Ianuarie 2019, totul se va desfășura în ascuns până la finele lui Martie 2019, când din cauza unei neglijențe secretul va ieși la suprafață.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Gemeni , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.