Horoscop 2019 GEMENI DRAGOSTE

Horoscop GEMENI dragoste în 2019 se pot îndrăgosti iremediabil de persoane noi

Capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de dorința de libertate, de trăirea la un alt nivel al sentimentului de iubire.

Horoscop Gemeni 2019 dragoste, iubire, copii

Gemenii vor avea parte de multe surprize, pe partea afectivă se pot îndrăgosti iremediabil de persoane noi, posibil cu trecut în viețile anterioare.

În prima parte a anului 2019 o să fiți marcați de unele fenomene de: Deja Vu, telepatie, vise premonitorii etc. poate acestea vor avea loc înainte de a cunoaște pe cineva nou. Aceste elemente vor sta la baza dorinței de a elucida misterul vieții de pe Terra.

Între Aprilie-Septembrie 2019 se pare că veți fi puși în situația de a înfrunta o situație limită față de partenerul cu care ați locuit în ultimii ani. Gemenii se vor trezi prin luna Iunie că sunt implicați în mai multe relații, din dorința de a se bucura de viață.

Perioade bune pentru a vă îndrăgosti: Aprilie, August, Octombrie. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă aceste intervale ca fiind benefice și pentru oficializarea unei relații, conceperea unui copil.

MAGAZIN ONLINE: Astrogramă dragoste

Gemenii vor avea tendința de a curs relațiilor extraconjugale, începând cu Ianuarie 2019, totul se va desfășura în ascuns până la finele lui Martie 2019, când din cauza unei neglijențe secretul va ieși la suprafață.

2019 vă va aduce multă iubire, pasiune, instinct sexual, posibilitatea de a vă întâlni sufletul pereche. Un divorț poate să vă anime viața între Iunie-August 2019, ideal ar fi să vedeți unde ați greșit în relație, deoarece veți avea tendința de a repeta fapta și în relația nouă pe care o veți dezvolta.

Horoscop Gemeni 2019: Casă, familie, viață personală

Partea bună pe segmentul familie este că o să reușiți să achiziționați o casă, să renovați un domiciliu, să vindeți un bun etc. Toate acestea vă vor oferi încredere în forțele proprii, susținere din partea partenerului.

Inițial, Gemenii între Aprilie-Iulie se vor confrunta cu unele restricții, descurajări din partea unor autorități, dar din toamna lui 2019 o să simțiți cum Universul vă îndeplinește orice dorință benefică vouă.

Între Ianuarie-Aprilie veți simți că toată responsabilitatea căminului a rămas pe umerii voștri, poate și pentru că partenerul este posibil să plece în străinătate sau în alt oraș, la un loc de muncă mai bun. Pentru mulți nativi Gemeni această stare de dezamăgire va fi alimentată de Univers, prin apariția unei ispite.

Sunteți predispuși în 2019 să dați curs unor relații extraconjugale, care se pot oficializa la începutul lui 2020, prin urmare la nivelul acestui domeniu, Gemenii vor trece prin situații limită. Mercur, guvernatorul vostru, în 2019 va retrograda pe case de muncă, bani, sănătate, fapt care va determina unele probleme în viața voastră, dacă atunci partenerul este alături de voi, o să reușiți să treceți cu bine peste acest an de cotitură.

Tranzitul lui Jupiter prin casa căsătoriei vă aduce oportunitatea de a oficializa ceva ce a apărut în viața voastră în ultimii 7-9 ani, 3-4 ani sau 1 an, dacă doriți ceva nou, marele benefic vă va oferi șansa de a vă îndrăgosti iarăși.

Cei tineri pot acum să simtă primii fiori în dragoste, plus că din dragoste sunt predispuși la a deveni violenți.

Perioada Iulie-Octombrie 2019 aduce multă gelozie, dorință de răzbunare, șantaj în cazul Gemenilor ce au fost trădați.

În continuare afli Horoscop 2019 Gemeni , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

GEMENI. Zodia Gemeni femeia și barbatul Gemeni în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal GEMENI de la 21 Mai până la 21 Iunie. Este locul de
Horoscop Gemeni 2019. Previziuni complete în horoscop GEMENI 2019
Horoscop Gemeni 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Gemeni în 2019
Horoscop 2019 GEMENI BANI, carieră, profesie, loc de muncă
Horoscop GEMENI BANI în 2019 se vor implica în activități care să îi avantajeze, care le aduc

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.