Horoscop Capricorn 2019. Horoscop 2019 Capricorn sanatate

Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu va fi un lucru bun pentru nativii Capricorn care au probleme de

sănătate din ultimii 9-12 ani. De aceea, în perioada Aprilie-August 2019 mergeți pentru a vă face investigații. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în acest an plin de schimbări să evitați suprasolicitarea sau neglijarea sistemului digestiv. La locul de muncă pot să apară accidente în perioada Iulie-August 2019, încercați să purtați echipament de protecție, să fiți mult mai atenți.

2019 aduce multe dezechilibre energetice, ele sunt determinate de suferințele afective ce se pot înregistra în cazul în care o să realizați că partenerul profită de încrederea voastră.

Cei care au plecat spre partea de spiritualitate, lucrează pe domenii de cercetare, inovare, vor fi avantajați, întrucât vor constata care este scopul lor în viață, plus că vor conștientiza că viața trece pe lângă ei.

Afecțiuni pot să apară pe sistemul osos, muscular, cutanat, endocrin, neurologic. Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că sunt perioade de evitat pentru programarea intervențiilor chirurgicale: Martie, Iulie, Octombrie 2019. Legătura cu Dumnezeu se va amplifica, o să reușiți să vedeți cum lucrează divinitatea în viața voastră, cât de protejați sunteți.

Doamnelor ce vor rămâne însărcinate în acest an le recomandăm să evite stresul, efortul, deplasările lungi, întrucât este risc de avort.

Idei de cadouri pentru Capricorn

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2020 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:Horoscop zilnic 27 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.