Horoscop CAPRICORN SĂNĂTATE 2019

Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu va fi un lucru bun pentru nativii Capricorn care au probleme de

sănătate din ultimii 9-12 ani. De aceea, în perioada Aprilie-August 2019 mergeți pentru a vă face investigații. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în acest an plin de schimbări să evitați suprasolicitarea sau neglijarea sistemului digestiv. La locul de muncă pot să apară accidente în perioada Iulie-August 2019, încercați să purtați echipament de protecție, să fiți mult mai atenți.

2019 aduce multe dezechilibre energetice, ele sunt determinate de suferințele afective ce se pot înregistra în cazul în care o să realizați că partenerul profită de încrederea voastră.

Loading...

Cei care au plecat spre partea de spiritualitate, lucrează pe domenii de cercetare, inovare, vor fi avantajați, întrucât vor constata care este scopul lor în viață, plus că vor conștientiza că viața trece pe lângă ei.

Afecțiuni pot să apară pe sistemul osos, muscular, cutanat, endocrin, neurologic. Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că sunt perioade de evitat pentru programarea intervențiilor chirurgicale: Martie, Iulie, Octombrie 2019. Legătura cu Dumnezeu se va amplifica, o să reușiți să vedeți cum lucrează divinitatea în viața voastră, cât de protejați sunteți.

Doamnelor ce vor rămâne însărcinate în acest an le recomandăm să evite stresul, efortul, deplasările lungi, întrucât este risc de avort.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop 2019 Capricorn , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii
Anul nou chinezesc începe odată cu prima zi cu Lună Nouă dintre solstițiul de iarnă și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

DE INTERES
PE ACELAȘI SUBIECT
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES


Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.