Aplica

Horoscop saptamanal 3 - 9 Mai 2021 pentru toate zodiile

Horoscopul saptamanii 3 Mai: pentru îndrăgostiți avem numai vești bune. Nativii sunt plini de elan și de sentimente alese. Pentru afaceri, avem mai puține de spus ca să nu supărăm pe nimeni! Totuși...merg afacerile și banii vin pentru aceia care fac ceva din pasiune

Horoscop saptamanal Berbec

Aceia dintre nativii Berbec care au reușit să își transforme radical activitatea profesională sau care s-au transformat ei înșiși în raport cu modul în care își îndeplinesc obligațiile de serviciu, au acum niște rezultate materiale satisfăcătoare.

Numai că sunt mult prea mult preocupați de bani. Prietenii le atrag atenția uneori mai finuț, alteori mai...explicit!

Horoscop zodia Berbec sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Taur

Vedetele perioadei, nativii zodiei Taur sunt destul de satisfăcuți de activitatea profesională: vin banii și acest lucru este ținta lor pentru o bună perioadă de timp.

Dar există și o a doua față a monedei: li se ia din libertățile personale și acești nativi au o perioadă în care simt că explodează cu fiecare obligație pe care trebuie să o onoreze.

Horoscop zodia Taur sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Nativilor Gemeni li se pregătește de către aștri o perioadă foarte bună profesional și ei simt acest lucru, simt că se apropie ceva important.

De aceea vor să se pregătească pentru aceasta. Și ca urmare, se retrag. Unii dintre nativi au de făcut un drum lung, dar le cam vine peste mână.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Rac

Nativilor Rac, cu riscul să îi dezamăgească, astrologul zodiacool.ro le recomandă foarte mare atenție la grupurile la care au aderat sau tocmai se pregătesc să se înscrie.

Pentru că este un club, un partid politic sau un grup cu care să practice spiritualitatea, este bine să analizeze foarte bine fiecare latură a acestei relații.

Horoscop zodia Rac sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Leu

Nativii Leu sunt pe cale să piardă sprijinul unei persoane care îi poate ajuta extrem de mult în plan profesional. Și au mari șanse să câștige un contract pe care îl doresc, dar pentru care efortul este impresionant.

Preocuparea acestor nativi pentru profesie este atât de obsedantă, încât sunt în stare să accepte orice termeni ai contractului numai să se știe responsabili.

Horoscop zodia Leu sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Nativii acestei zodii au simțit că este momentul să facă un pas înainte. Este vorba de accesat elemente care sunt departe în spațiu sau în cunoaștere.

Dar pentru că și-au dorit mult acest lucru, intră în atât de multe amănunte, analizează și riscă să piardă esențialul. Deci, astrologul zodiacool.ro recomandă comunicarea cât mai simplă.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Este foarte interesantă poziția planetelor care pune în dezacord iubirea pasională cu relațiile sexuale.

Fie este mult prea multă pasiune și relația fizică nu face față, fie o parte a nativilor Balanță se află în fața unei situații dificile: o iubire platonică, poate nedeclarată, neîmpărtășită, care nu se consumă.

Horoscop zodia Balanță sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

În casa nativilor Scorpion este bine. Relația cu partenerul de viață este mai mult decât bună. Cu toate acestea se nasc tensiuni. Nativul se află într-o stare foarte contradictorie.

Pe de o parte este dependent de relaționare, pe de altă parte dorește ceva nou, ceva trăsnet. Pe de o parte este foarte preocupat de casă, de familie, pe de altă parte dorește eliberarea de orice restricții.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Detaliile îi face pe nativii Săgetător să nu mai observe că pe lângă el poate să treacă o relație plină de iubire pasională.

Nativii au tot felul de probleme de rezolvat, comunică, face tot felul de deplasări. Trebuie însă să țină cont de momentul romantic care poate trece pe lângă el fără să observe din cauza acestor amănunte în care se pierde.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Nativii Capricorn au bucuria de a semna un contract important în aceste zile. Dar cea mai mare parte a nativilor sunt îndrăgăstiți peste măsură de persoana cu care au hotărât să își lege destinele.

Chiar dacă nu au făcut-o încă, intențiile sunt foarte clare. Din păcate sunt în situația de a avea un serviciu care nu îi pasionează foarte tare, dar care le rezolvă probleme financiare.

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Preocuparea pentru casă, pentru cămin, este de-a dreptul obsedantă pentru acești nativi. Aceia care au un cămin și o familie sunt cu gândul și cu fapta numai la aceștia.

Efectiv îi sufocă cu atenția lui și îi scoate din sărite cu toate lucrările pe care dorește să le facă acasă. Pe aceia care nu au o casă, singurul lucru care îi motivează este să reușească să își constuiască una.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Horoscop saptamanal Pești

Nativii Pești sunt solicitați de frații sau de verii lor care vin cu tot felul de mesaje și de propuneri.

Unii propun deplasări de weekend, alții plimbări, alții organizează excursii cu prietenii, ieșiri la pescuit și așa mai departe. Dar nativii Pești nu vor decât să fie lăsați în pace. Mai ales că starea pe care o au acum de la familia lărgită vine!

Horoscop zodia Pești sapatamana 03-mai-09-mai-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termeni

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.