Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Horoscop Saptamanal 12 – 18 Iulie 2021 | Toate zodiile | Zodiacool

Horoscop saptamanal General pentru saptamana 12 – 18 Iulie 2021. Vezi previziuni pentru toate zodiile. Bani, cariera, dragoste, sanatate.

Horoscop Saptamanal 12 – 18 Iulie 2021 | Toate zodiile

Relații strânse între oameni, între popoare, între instituții, poate fi aspectul care dă nuanța săptămânii. Există armonie și interes pentru colaborare, cu condiția unei atitudini corecte și mai ales stabile din partea partenerului de afaceri, dialog, etc.

Relațiile beneficiază de impulsivitate dar și de căldură și dacă toate se întâmplă la timpul potrivit există posibilitatea unor alianțe bune, profitabile, dar, de ce să nu spunem, stranii.

Horoscop saptamanal Berbec

Când este vorba de relațiile cu prietenii, nativii Berbec sunt de-a dreptul exaltați. Vor să se întâlnească cât mai des, vin cu tot felul de propuneri de activități care până la urmă se pot transforma în activități profitabile, bănoase.

Prietenii ar fi bine să cântărească lucrurile, să vină cu elemente complementare și să profite de creativitatea prietenului Berbec.

Horoscop zodia Berbec sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Taur

O relație foarte frumoasă cu prietenii pare să înceapă în această săptămână pentru nativii Taur. Și ce să vezi, această relație ajută exact la acel lucru de care nativul are nevoie: eliberarea de prejudecăți, de obligații, de restricționări inutile.

Cu toată eliberarea, nativii se îndreaptă cu pași repezi către țelul pe care și l-au propus.

Horoscop zodia Taur sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Gemeni

Libertatea interioară a nativilor Gemeni fie dă frâu liber evoluției, fie blochează. Este la latitudinea nativilor să procedeze în așa fel încât aspectul să-i asigure evoluția.

Este un aspect care pune accent pe comunicare, unde Gemenii sunt experți, iar aceasta ar fi de dorit să nu fie în van, ci pe subiecte și cu persoane interesante.

Horoscop zodia Gemeni sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Rac

Nativii zodiei Rac sunt preocupați de cum să facă bani. Si sunt plini de inițiativă și de forță fizică necesară unui astfel de demers.

Reușesc doar dacă inițiativa pe care o iau este una armonioasă. Dezechilibrele duc la eșec, atenție, sau în cel mai bun caz, la consum inutil de energie.

Horoscop zodia Rac sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Leu

Nativii zodiei Leu sunt preocupați de profesie și de cum ar putea să modernizeze activitatea sau de cum ar putea ei să își menifeste spiritul inventiv. Vor ceva nou.

Unii dintre nativi doresc un nou loc de muncă care să le confere mai multă libertate de exprimare. Sau o situație în care să aibă o oarecare perspectivă. Lucrurile însă întârzie

Horoscop zodia Leu sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Fecioară

Munca de rutină și retragerea în sine caracterizează perioada analizată, respectiv săptămâna 12-18 Iulie, pentru nativii Fecioară. Nativii resping orice idee de nou.

Orice modificare în concepțiile lor li se pare imposibilă. Ar putea, pentru a evita o depresie, să folosească energia interioară pe care o au acum pentru meditație. Ideile bune ar veni negreșit.

Horoscop zodia Fecioară sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Balanță

Nativii zodiei Balanță au un blocaj. Nu găsesc soluții, nu au o vedere de perspectivă, și aceasta le-ar fi de mare ajutor acum.

Creativitatea le este blocată de faptul că analizează prea mult, se pierd în amănunte și își refuză libertatea de a acționa și de a-și lansa propriile idei. Poate că este momentul să scoată la suprafață anumite abilități pe care până acum nu le-a folosit. Curaj!  

Horoscop zodia Balanță sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Scorpion

Nativii Scorpion sunt interesați de activitatea profesională unde se pare că în această săptămână va începe un nou ciclul de dezvoltare. Numai că ar fi tare bine dacă ar avea curajul să se lanseze în noi proiecte, în noi contracte.

Profesional ar exisa oportunități, dar nativii sunt blocați. Mai degrabă ar fi corect să spunem: se simt blocați.

Horoscop zodia Scorpion sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Săgetător

Blocajele pentru acești nativi țin de comunicare. Au prilejul de a evolua, în evoluția lor poate începe un nou ciclu de circa doi ani, în care vor simți că acumulează intelectual, moral și spiritual într-o manieră foarte energică și foarte armonioasă.

Și acumulează ceva care le face mare plăcere. Cu toate acestea, nu comunică, nu se informează suficient.

Horoscop zodia Săgetător sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Capricorn

Nativii Capricorn au șansa să intre în zone mai puțin cunoscute care îi pot stimula creativitatea. Dar pe de altă parte, tot această creativitate poate fi blocată de niște probleme financiare.

Nativul înțelege că pentru a-și pune în aplicare ideile este nevoie de bani și de aici blocajul. Dar dacă ar uita de problema banilor și ar da drumul creației? Banii pot veni ulterior, ideile riscă să se piardă!

Horoscop zodia Capricorn sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Vărsător

Nativii Vărsător au ocazia să se lanseze în parteneriate interesante. Fie că este vorba de un pas către o relație conjugală, fie că sunt contracte și asocieri de afaceri, sunt oportunități pe care nativul le blochează.

Blocajul vine din el, din nativ. Este mult prea rezervat. Poate ar trebui să se elibereze de problemele de acasă.

Horoscop zodia Vărsător sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Horoscop saptamanal Pești

Nativii zodiei Pești au ocazia să înceapă o activitate care ține de comunicare și de mișcare. Activitatea este destul de minuțios organizată. Și poate acesta este elementul care accentuează blocajul nativilor Pești.

Organizarea foarte concretă nu se potrivește cu nativul care are capul în nori!

Horoscop zodia Pești sapatamana 12-iulie-18-iulie-2021

Consulta horoscopul saptamanal, previziuni generale pentru:

© Drept de autor astrolog Zodiacool®, evitati plagiatul prin citare: Termene și condiții

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit