Horoscop saptamanal 30 Martie-5 Aprilie 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in perioada 30 martie – 5 aprilie, nativii Balanta decid sa isi urmeze drumul inimii

În căminul acestor nativi a fost revoluție în ultima vreme. Cu toată opoziția de acasă, nativii se duc către persoana iubită. Acum există și aici mai multe variante. Una ar fi aceea că Saturn le întărește convingerea că așa, cu persoana iubită este cel mai bine. Dar există și posibilitatea ca nativii, sub influența lui Saturn, să constate că nu au făcut o alegere bună și să facă un pas înapoi. Dar ultima zi a acestei perioade se va dovedi, pentru nativii, o zi de decizie. Efectele aspectului care se formează în 5 aprilie se va vedea mai bine săptămâna care urmează.

Nativii au atât de multe probleme acasă, încât munca este pusă pe planul doi. Nu prea știu ce să facă, sunt puțin dezorientați. Au niște idei mai puțin realiste cu privire la angajați, colegi, la locul de muncă în general. Vor să li se recunoască niște merite pe care le au sau nu, nu le-au etalat destul de bine. Cu toate acestea, banii sunt suficienți.

Au niște rezerve, nu am semnale că ar veni sume importante, dar banii pentru nevoile casei există. Și sunt mari șanse ca aceștia să se înmulțească sau măcar ca nativii să întrevadă posibilitatea de a găsi o modalitate de a câștiga mai mult decât acum. Sănătatea este amenințată de intoxicații, mai ales ale sistemului respirator. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că acești nativi sunt mai expuși la infecția care a dat lumea peste cap mai mult decât nativii din alte zodii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 02 iulie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.