Horoscop saptamanal 27 Iulie-2 August 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: in perioada 27 iulie-2 august, nativii Pesti se rasfata in continuare alaturi de prieteni

Nativii Pești au plecat într-o vacanță cu prietenii și savurează fiecare moment. Alți nativi muncesc cu mare spor. Ar fi de dorit ca și aceștia să plece într-o călătorie, dar au tot felul de treburi de rezolvat.

Ceilalți nativi au de învățat. Au examene de dat, restanțe, și aceasta le ocupă tot timpul. Din păcate, chiar dacă au de învățat lucruri interesante, au de făcut tot felul de eseuri și referate care îi plictisesc maxim.

Nativii Pești retrăiesc în grupul de prieteni momente din trecut. Au fost afectați material de unii dintre prieteni, dar sfatul astrologului ZODIACOOL este să lase în urmă trecutul.

Trăirile din această perioadă sunt similare, dar sunt privite cu alți ochi de nativi. Iubirea necondiționată pe care o simt pentru prietenii lor îi face pe nativi să judece chestiuni de bani și valori materiale cu totul altfel.

Viața romantică este neglijată din cauza acestei trăiri intense alături de prieteni. Pentru unii dintre nativi, persoana iubită le este alături și simte tensiunile prin care trece partenerul de cuplu. Alți nativi, mai puțin norocoși, au alături parteneri geloși, care mai mult pun paie pe foc.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești au primit semnale cărora este bine să le acorde atenție.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânal 27 iulie-2 august 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!