Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: viața nativilor Rac după data de 23 septembrie se va schimba radical. După multe luni de așteptare, generate de blocajele acestea de pe casa relaționării,

casa căsătoriei și a parteneriatelor, prin blocajele aduse de Saturn și Pluton, acum, după revenirea lui Saturn, vedem să deschidă o nouă perspectivă, să vină oameni noi în viața nativilor Rac, care să îi încurajeze, să îi aprecieze, să îi remarce tocmai pentru lecțiile de viață pe care le-au obținut, pentru înțelepciunea, disciplina și focusarea dobândite în ultimii ani.

Important este că intrarea Soarelui în casa a IV-a, a familiei, a domiciliului și a responsabilităților profesionale, îi ajută să devină mult mai practici, să nu se mai raporteze doar la ceea ce spun cei din jur, să nu mai aștepte un ajutor nesperat din toate direcțiile și să ia inițiativă, să își dea seama că totul depinde doar de viziunea lor și de felul în care se raportează la problemele pe care le-au dezvoltat în ultima perioadă.

Loading...

Dacă aveți de vândut bunuri, de achiziționat tot felul de bunuri, în următoarea perioadă, până undeva la sfârșitul lunii octombrie 2019, șansele de a efectua aceste tranzacții sunt de peste 90%. De fapt, sunt mulți nativi Rac care iau un calcul relocarea domiciliului și mutarea fie într-un oraș nou, într-un cartier mai bun, fie poate într-o altă țară cu locul de muncă.

Vedem acum așadar foarte multe schimbări de domiciliu și majoritatea acestor nativi ce sunt în astfel de situații trec și prin stări de irascibilitate în cadrul familiei, întrucât ei au o anumită părere despre această situație, iar partenerul are  altă.

Încercați să ajungeți la un consens, să discutați mai mult, să găsiți o posibilitate de a aplana acel conflict, iar dacă veți face o echipă, atunci lucrurile vor fi benefice.

Între 23 și 24 septembrie, vedem să aflați tot felul de vești, fie legate de persoane ce vor să revină în viața voastră, fie de foști parteneri care acum primesc de la Univers ceea ce meritau la un moment dat, fie poate chiar în viața voastră apar persoane noi, total neașteptate și se poate lega ceva frumos și pe termen lung, cel mai probabil aceste situații pot apărea pe la locul de muncă.

Între 24 și 26 septembrie sfera financiară este în atenție. Tocmai de aceea există probabilitatea să aveți parte de un anumit câștig sau de un anumit favor, mai ales dacă sunteți implicați în tot felul de acte/examene și există acum posibilitatea ca cineva să vă ajute sau să vă îndrume, să vă ofere un sfat care vă poate salva dintr-o situație complicată.

Cert este că simțiți ajutorul divin în oamenii pe care îi aveți în jurul vostru, mai ales în oamenii noi care apar.
Faza de Lună nouă din 28 septembrie, plasată pe casa familiei, va face ca mulți nativi Rac să conștientizeze că manifestă încă din copilărie anumite trăsături ale părinților și repetă de fapt aceleași greșeli fie cu copiii lor, fie în raport cu partenerul.

Important este că această Lună nouă este de conștientizare, de trezire la realitate, de descoperire a blocajelor interioare și acest lucru va fi extraordinar de benefic, întrucât vă va schimba perspectiva asupra vieții, banilor, investițiilor și asupra voastră pentru mulți ani de acum încolo.

Așadar, astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe data de 28 septembrie 2019 să luați în calcul ideea de a medita, de a vă ruga mai mult, de a cere un semn din partea Universului cu privire la problemele pe care le aveți în momentul de față, atât cu locul de muncă, cu banii, cât și în raport cu partenerul.

Cert este că în momentul de față karma/destinul este de partea voastră, numai că vă este greu să acceptați rezolvările pe care vi le arată sau pe care le luați la cunoștință în această perioadă. Tocmai de aceea veți mai trece câteva săptămâni prin aceste stări de neliniște, pentru a accepta 100% aceste transformări de care veți avea parte.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop GEMENI dragoste 2019: capitolul dragoste în 2019 pentru nativii Gemeni este animat de
Previziuni 2019 pe plan financiar pentru nativii Dragon din zodiac chinezesc: În sectorul
Previziuni 2019 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: în ceea ce privește

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.