Horoscop săptămânal 23-29 Septembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: viața nativilor Rac după data de 23 septembrie se va schimba radical. După multe luni de așteptare, generate de blocajele acestea de pe casa relaționării,

casa căsătoriei și a parteneriatelor, prin blocajele aduse de Saturn și Pluton, acum, după revenirea lui Saturn, vedem să deschidă o nouă perspectivă, să vină oameni noi în viața nativilor Rac, care să îi încurajeze, să îi aprecieze, să îi remarce tocmai pentru lecțiile de viață pe care le-au obținut, pentru înțelepciunea, disciplina și focusarea dobândite în ultimii ani.

Important este că intrarea Soarelui în casa a IV-a, a familiei, a domiciliului și a responsabilităților profesionale, îi ajută să devină mult mai practici, să nu se mai raporteze doar la ceea ce spun cei din jur, să nu mai aștepte un ajutor nesperat din toate direcțiile și să ia inițiativă, să își dea seama că totul depinde doar de viziunea lor și de felul în care se raportează la problemele pe care le-au dezvoltat în ultima perioadă.

Dacă aveți de vândut bunuri, de achiziționat tot felul de bunuri, în următoarea perioadă, până undeva la sfârșitul lunii octombrie 2019, șansele de a efectua aceste tranzacții sunt de peste 90%. De fapt, sunt mulți nativi Rac care iau un calcul relocarea domiciliului și mutarea fie într-un oraș nou, într-un cartier mai bun, fie poate într-o altă țară cu locul de muncă.

Vedem acum așadar foarte multe schimbări de domiciliu și majoritatea acestor nativi ce sunt în astfel de situații trec și prin stări de irascibilitate în cadrul familiei, întrucât ei au o anumită părere despre această situație, iar partenerul are altă.

Încercați să ajungeți la un consens, să discutați mai mult, să găsiți o posibilitate de a aplana acel conflict, iar dacă veți face o echipă, atunci lucrurile vor fi benefice.

Între 23 și 24 septembrie, vedem să aflați tot felul de vești, fie legate de persoane ce vor să revină în viața voastră, fie de foști parteneri care acum primesc de la Univers ceea ce meritau la un moment dat, fie poate chiar în viața voastră apar persoane noi, total neașteptate și se poate lega ceva frumos și pe termen lung, cel mai probabil aceste situații pot apărea pe la locul de muncă.

Între 24 și 26 septembrie sfera financiară este în atenție. Tocmai de aceea există probabilitatea să aveți parte de un anumit câștig sau de un anumit favor, mai ales dacă sunteți implicați în tot felul de acte/examene și există acum posibilitatea ca cineva să vă ajute sau să vă îndrume, să vă ofere un sfat care vă poate salva dintr-o situație complicată.

Cert este că simțiți ajutorul divin în oamenii pe care îi aveți în jurul vostru, mai ales în oamenii noi care apar.
Faza de Lună nouă din 28 septembrie, plasată pe casa familiei, va face ca mulți nativi Rac să conștientizeze că manifestă încă din copilărie anumite trăsături ale părinților și repetă de fapt aceleași greșeli fie cu copiii lor, fie în raport cu partenerul.

Important este că această Lună nouă este de conștientizare, de trezire la realitate, de descoperire a blocajelor interioare și acest lucru va fi extraordinar de benefic, întrucât vă va schimba perspectiva asupra vieții, banilor, investițiilor și asupra voastră pentru mulți ani de acum încolo.

Așadar, astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe data de 28 septembrie 2019 să luați în calcul ideea de a medita, de a vă ruga mai mult, de a cere un semn din partea Universului cu privire la problemele pe care le aveți în momentul de față, atât cu locul de muncă, cu banii, cât și în raport cu partenerul.

Cert este că în momentul de față karma/destinul este de partea voastră, numai că vă este greu să acceptați rezolvările pe care vi le arată sau pe care le luați la cunoștință în această perioadă. Tocmai de aceea veți mai trece câteva săptămâni prin aceste stări de neliniște, pentru a accepta 100% aceste transformări de care veți avea parte.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 31 mai 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.