Horoscop saptamanal 23 - 29 Noiembrie pentru zodia Sagetator

Horoscop saptamanal: nativii Sagetator, in intervalul 23 - 29 noiembrie au multa incredere in propria persoana, fac un pas curajos pe plan sentimental

Cum să își îmbunătățească nativii calitățile când planeta frumosului și al farmecului, și al bunătăților se află în cea mai invizibilă casă a horoscopului? În domeniul sufletului, al imaginarului, al iubirii?

Este drept, nativii au trăiri interioare excepționale. Au rațiunea și iubirea, una! Nici nu știu ce poate însemna una fără cealaltă. Acesta este felul în care nativii Săgetători își înfrumusețează calitățile!

Profesional, nativii sunt atrași de probleme pe care le pot rezolva intuitiv, acele părți din activitate pe care le iubesc, dar care cer sacrificii: renunțarea la momente plăcute, la o plimbare și dedicarea tuturor gândurilor activității.

Banii vin din activitatea profesională, și vin serios. Nativii au fost o perioadă mai puțin vizibili și acum este momentul să iasă la suprafață și să își facă vocea auzită.

Din această prezență se poate naște ceva care contracarează cumva sacrificiile pe care le are de făcut: renunță la ceva ce le place contra o activitate profesională care îi pasionează. Merită, nu-i așa?

În dragoste, nativii se bazează foarte mult pe propria persoană, pe modul în care se prezintă. Știu că atrag atenția și profită din plin de aceasta.

Plusează pe aspectul fizic. Și tocmai de aceea ies la „atac”. Fac un pas îndrăzneț către o persoană care pare că îi va stârni pasiune mare.

Din punct de vedere al sănătății, nativii Săgetător sunt predispuși la agravarea unor afecțiuni care șin de sistemul respirator.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 23 – 29 Noiembrie 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 25 noiembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!