Horoscop săptămânal 22-28 Iulie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: intervalul analizat, 22-28 Iulie 2019, pentru nativii Rac aduce două stări predominante. Una ține în special de partea profesională, de modul în care

Racii își obțin resursele financiare. De aceea se observă la orizont pentru voi o nouă sursă de venit, o nouă posibilitate de a ieși în evidență. Vă dați un restart, întrucât Soarele din 23 Iulie intră în casa banilor, acolo este și Marte, planeta acțiunii.

Toate aceste elemente fac cuadratură la Uranus, care dorește o schimbare la 180 de grade a abilităților pe care le manifestați în carieră, a modalităților prin care îi abordați pe cei din jur și totodată a felului în care sunteți disciplinați la locul de muncă.

Loading...

Dacă vorbim de partea sentimentală, Venus, planeta dragostei, din 28 Iulie părăsește semnul vostru și intră și ea la rândul ei în semnul acesta, al banilor, numai că Venus până pe 28 Iulie va fi alături de Mercur retrograd și nu veți putea trece peste acele observații pe care le-ați făcut în ultimele două, trei săptămâni la adresa partenerului.

Astrologul ZODIACOOL vă informează că cel mai probabil veți reuși să spuneți tot ceea ce nu vă convine, tot ceea ce ați acumulat și simțit că a venit cazul să rostiți. Dacă în momentul de față sunteți în cazul de a pune stop unor situații ce vizează o relație de termen lung, atunci cel mai probabil veți da curs acestor provocări.

Să nu uităm faptul că sunt șanse de peste 90% ca în acest interval să apară persoane noi în viața voastră, să vă îndrăgostiți, să participați la tot felul de evenimente care să vă avantajeze din punct de vedere social, urmând ca în maximum două-trei luni să vă avantajeze și din punct de vedere profesional.

Pe partea de sănătate, în weekend sunt șanse mai mari să apară unele probleme. Acestea pot fi generate de stres, de oboseală, de nemulțumiri, de agitație, de nervozitate.

Toate au un numitor comun, acestea vizează în mod special tensiunile de la locul de muncă, nu neaparat cele sentimentale, iar pentru a trece peste aceste neajunsuri, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să aveți mai multă grijă de voi, să petreceți un timp măcar de oră-două pe zi în compania unei persoane agreabile, să faceți o plimbare.

Legat de tot ceea ce înseamnă investiții, vă recomandăm ca până pe data de 1-2 August să le amânați, întrucât Mercur se află în continuare în mișcare retrogradă.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Berbecii aparţin temperamentului bilioso-nervos, care poate genera o energie nervoasă negativă
Nu te interesează efectele pe care le au acțiunile tale asupra celor din jur. Uneori poți răni
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Dragon și Șarpe este Sud-Estul. Nativii din aceaste

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.