HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: ce poate fi mai frumos la începutul săptămânii decât tranzitul Lunii prin semnul natal?! Astfel, nativii Săgetător încep de luni să

aibă planuri mărețe de viitor, acestea vor viza în primul rând cariera, urmată mai apoi de iubire/cămin. Pe 20 Mai, Soarele se află pe ultima 100 de metri în casa muncii și a sănătății.

De aici, vă va oferi șansa să participați la interviuri de angajare, să reluați unele discuții de colaborare, poate chiar o să vi se propună o afacere din partea unui prieten etc.

Pe partea de sănătate, se observă o mai bună vitalitate, mobilizare, această stare de bine vine de la faptul că v-ați relaxat în weekend, dar și de la programul sănătos pe care doriți să îl puneți în practică în acest interval.

Loading...

Pe 21 Mai, Mercur intră în casa asocierilor, unde va sta în următoarele 3-4 săptămâni, oferind o mai bună comunicare cu partenerul/colegii. Săgetătorii vor fi după această dată mai glumeți, mai vorbăreți, mai atenți la ceea ce spun cei din jur.

Tot pe 21 Mai Soarele intră tot în Gemeni, amplificând calitățile oratorice ale lui Mercur, oferind consistență celor spuse. Vor fi Săgetători care îi vor obosi psihic pe interlocutori dacă vor participa la evenimente/discuții/conferințe/cursuri. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai rezervați în a spune tot ceea ce gândiți. Ideal ar fi să vă utilizați această iuțeală a minții pentru a studia, a învăța ceva practic.

Atenție la faptul că puteți spune tot felul de secrete fără să vă dați seama, cui nu trebuie, activând astfel anumite certuri/dușmănii.

Între 22-24 Mai, banii sunt pe primul loc în viața voastră, oportunitățile de a primi un ajutor financiar sunt multe, ele vor fi generate de faptul că veți presta o activitate după serviciu. Doamnele vor fi cele mai predispuse la a cheltui pe weekend, acestea vor dori să schimbe vestimentația.

Pe partea sentimentală, perioada analizată aduce inițierea unor proiecte la comun, menite să sporească veniturile familiei. Dacă veți dori să renovați ceva prin casă, în cuplu, veți face o echipă bună, plus că o să vă ajute să vă descoperiți mai bine unul pe celălalt. 

Săgetătorii la început de relație vor fi extrem de avantajați în weekend, deoarece vor fi surprinși de partener în mod plăcut, prin felul acestuia de a gândi.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți în trafic mai ales pe 26 Mai, Lilith alături de Lună, pe casa deplasărilor, pot să aducă peripeții la drum lung, amenzi, pierderi.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
Persoana care are KUA 6 are o putere interioară și o voință de nezdruncinat. Se impune ușor
Steaua zburătoare 7 aduce un flux de energie negativă, care predispune la necazuri, mai ales

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.