HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: ce poate fi mai frumos la începutul săptămânii decât tranzitul Lunii prin semnul natal?! Astfel, nativii Săgetător încep de luni să

aibă planuri mărețe de viitor, acestea vor viza în primul rând cariera, urmată mai apoi de iubire/cămin. Pe 20 Mai, Soarele se află pe ultima 100 de metri în casa muncii și a sănătății.

De aici, vă va oferi șansa să participați la interviuri de angajare, să reluați unele discuții de colaborare, poate chiar o să vi se propună o afacere din partea unui prieten etc.

Pe partea de sănătate, se observă o mai bună vitalitate, mobilizare, această stare de bine vine de la faptul că v-ați relaxat în weekend, dar și de la programul sănătos pe care doriți să îl puneți în practică în acest interval.

Pe 21 Mai, Mercur intră în casa asocierilor, unde va sta în următoarele 3-4 săptămâni, oferind o mai bună comunicare cu partenerul/colegii. Săgetătorii vor fi după această dată mai glumeți, mai vorbăreți, mai atenți la ceea ce spun cei din jur.

Tot pe 21 Mai Soarele intră tot în Gemeni, amplificând calitățile oratorice ale lui Mercur, oferind consistență celor spuse. Vor fi Săgetători care îi vor obosi psihic pe interlocutori dacă vor participa la evenimente/discuții/conferințe/cursuri. De aceea, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai rezervați în a spune tot ceea ce gândiți. Ideal ar fi să vă utilizați această iuțeală a minții pentru a studia, a învăța ceva practic.

Atenție la faptul că puteți spune tot felul de secrete fără să vă dați seama, cui nu trebuie, activând astfel anumite certuri/dușmănii.

Între 22-24 Mai, banii sunt pe primul loc în viața voastră, oportunitățile de a primi un ajutor financiar sunt multe, ele vor fi generate de faptul că veți presta o activitate după serviciu. Doamnele vor fi cele mai predispuse la a cheltui pe weekend, acestea vor dori să schimbe vestimentația.

Pe partea sentimentală, perioada analizată aduce inițierea unor proiecte la comun, menite să sporească veniturile familiei. Dacă veți dori să renovați ceva prin casă, în cuplu, veți face o echipă bună, plus că o să vă ajute să vă descoperiți mai bine unul pe celălalt.

Săgetătorii la început de relație vor fi extrem de avantajați în weekend, deoarece vor fi surprinși de partener în mod plăcut, prin felul acestuia de a gândi.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți atenți în trafic mai ales pe 26 Mai, Lilith alături de Lună, pe casa deplasărilor, pot să aducă peripeții la drum lung, amenzi, pierderi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.