HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii este foarte bine aspectat pe carieră pentru nativii Pești, Luna se află în casa profesiei, aducându-vă din

această poziție aprecieri din partea șefilor, colaboratorilor, persoanelor care vă pot ajuta să urcați în ierarhia socială.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, între 20-23 Mai o să aveți șansa să participați la interviuri, poate chiar prin intermediul rețelelor de socializare. Partea bună este că sunteți doriți, vi se face o ofertă tentantă, ce vă determină să începeți o activitate nouă de săptămâna următoare, pe linia muncii.

Pe 21 Mai Soarele alături de Mercur intră în Gemeni, aducând pentru următoarele 4 săptămâni schimbări în cămin, interes pentru dezbaterea unei moșteniri, preocuparea de a ajuta o rudă/un părinte să își recapete sănătatea etc.

Loading...

Vor fi Pești care vor lua inițiativa de a se muta alături de partener dacă sunt la începutul unei relații, totul fiind precipitat de vestea că va veni pe lume un copil.

Relațiile care nu mai funcționează, care nu vă mai aduc stabilitate, liniște în suflet, pot suferi pe weekend de pe urma unor discuții tensionate ce pot să apară de la rude, de la responsabilități, de la banii la comun, urmând ca Peștii să aibă și ieșiri neașteptate, ce pot aduce plecarea de acasă.

La voi lecțiile karmice ce se învață acum, între Aprilie-Decembrie 2019, vizează iubirea. Evident, cei mai avantajați nativi vor fi cei care prestează activități spirituale, care au o legătură puternică cu divinitatea, aceștia vor avea posibilitatea de a se îndrăgosti la prima vedere, aceste relații fiind de viitor.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai reticenți la propunerile ce vin din partea prietenilor în legătură cu banii, la mijloc este un interes ce vă poate destabiliza financiar între Iulie-August 2019.

Weekendul aduce energie, instinct sexual, dinamism, implicare în activități practice, bună dispoziție, romantism, de aceea o să fiți alături de copii, partener, venind chiar voi cu propuneri inedite de a petrece timpul liber.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Soarele se află în semnul zodiacal PEȘTI de la 19 februarie – 20 martie. Este locul de
Cu sănătate le facem pe toate! - este o vorbă des folosită. În feng Shui se consideră că

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.