HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 20-26 Mai 2019 pentru zodia Pești

Horoscop săptămânal: începutul săptămânii este foarte bine aspectat pe carieră pentru nativii Pești, Luna se află în casa profesiei, aducându-vă din

această poziție aprecieri din partea șefilor, colaboratorilor, persoanelor care vă pot ajuta să urcați în ierarhia socială.

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, între 20-23 Mai o să aveți șansa să participați la interviuri, poate chiar prin intermediul rețelelor de socializare. Partea bună este că sunteți doriți, vi se face o ofertă tentantă, ce vă determină să începeți o activitate nouă de săptămâna următoare, pe linia muncii.

Pe 21 Mai Soarele alături de Mercur intră în Gemeni, aducând pentru următoarele 4 săptămâni schimbări în cămin, interes pentru dezbaterea unei moșteniri, preocuparea de a ajuta o rudă/un părinte să își recapete sănătatea etc.

Vor fi Pești care vor lua inițiativa de a se muta alături de partener dacă sunt la începutul unei relații, totul fiind precipitat de vestea că va veni pe lume un copil.

Relațiile care nu mai funcționează, care nu vă mai aduc stabilitate, liniște în suflet, pot suferi pe weekend de pe urma unor discuții tensionate ce pot să apară de la rude, de la responsabilități, de la banii la comun, urmând ca Peștii să aibă și ieșiri neașteptate, ce pot aduce plecarea de acasă.

La voi lecțiile karmice ce se învață acum, între Aprilie-Decembrie 2019, vizează iubirea. Evident, cei mai avantajați nativi vor fi cei care prestează activități spirituale, care au o legătură puternică cu divinitatea, aceștia vor avea posibilitatea de a se îndrăgosti la prima vedere, aceste relații fiind de viitor.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți mai reticenți la propunerile ce vin din partea prietenilor în legătură cu banii, la mijloc este un interes ce vă poate destabiliza financiar între Iulie-August 2019.

Weekendul aduce energie, instinct amoros, dinamism, implicare în activități practice, bună dispoziție, romantism, de aceea o să fiți alături de copii, partener, venind chiar voi cu propuneri inedite de a petrece timpul liber.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 13 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.