Horoscop saptamanal 18-24 Noiembrie 2019 pentru zodia Balanta

Horoscop săptămânal: această săptămână le aduce Balanțelor o relaționare foarte bună, armonioasă, frumoasă și o înălțare sufletească în relația cu frații și verii.

Pe de o parte, toată comunicarea acestor nativi este foarte bună toată săptămâna, pentru că influența acestei conjuncții începe să se simtă de la începutul săptămânii, din ce în ce mai puternic, până la punctul maxim care are loc în data de 24.

Descoperă previziunile pentru Balanță 2020!

Toată comunicarea lor este bună, se mișcă, plimbă, în locuri foarte frumoase și care le aduc multă înălțare sufletească, intelectuală. În general, comunicarea este foarte bună și își aleg cu grijă cuvintele pe care le spun.

Este, într-adevăr, o perioadă cu totul și cu totul deosebită. Aceștia se gândesc mult la felul în care pot să câștige bani și au o idee/țintă foarte precisă despre cum trebuie să muncească pentru acești bani și pentru bunăstare, care se va reflecta direct în familia/casa/viața lor.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 24 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.