Horoscop saptamanal 17-23 August 2020 pentru zodia Balanta

Horoscop saptamanal: in intervalul 17-23 august, nativii Balanta isi revin din starea tensionata

Nativii acestei zodii au probleme acasă. Partenerul de viață este total împotriva a ceea ce dorește nativul să schimbe în casă. În încercarea de a se ajunge la un consens, s-au oprit lucrările și căutările unui nou cămin.

De la prieteni vine o undă de calm și de împăcare. Sunt deja câteva săptămâni de când în casa nativilor Balanță este tensiune.

Profesional, nativii se pot aștepta la un nou contract, un nou job sau înțelegeri diverse în cadrul activității de zi cu zi, care au un impact destul de serios asupra carierei nativilor.

În orice caz, este o perioadă benefică. Nativilor le place ce au acum de făcut.

Viața romantică este umbrită de problemele de acasă. Unii dintre nativi au probleme cu persoana iubită pentru casă și problemele gospodărești. Alții sunt în situația de a dori să se căsătorească și părinții sunt total împotrivă.

În ce privește sănătatea, astrologul zodiacool.ro este de părere că îndată ce se termină problemele de acasă, nativii își revin după o perioadă în care au reclamat tahicardie.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 17-23 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.