Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Săgetător

Horoscop săptămânal: vești extraordinar de bune vin în viața nativilor Săgetător în intervalul 16-22 septembrie 2019. Toate acestea vizează revenirea lui Saturn la mers

direct, în casa a II-a, a banilor, iar după cum știm, Saturn din luna aprilie și până în momentul prezent a adus multe probleme, fie că e vorba de nemulțumiri din partea șefilor, din partea colaboratorilor, fie acțiuni în instanță din partea autorităților, dacă ați greșit în ultimii ani.

Cel mai probabil, acest Saturn în această săptămână, în colaborare cu Nodul Sud, vorbește de posibilitatea de a ieși dintr-un conflict financiar generat de mult timp, tocmai din dorința de a avea stabilitate. La mijloc a fost vorba și de lăcomie, dar pedeapsa ce se va aplica acum de Univers este tocmai pentru a învăța să fiți corecți, în primul rând cu voi, apoi cu cei din jurul vostru.

Între 16 și 17 septembrie Luna tranzitează casa rezervată iubirii, așa că veți avea nevoie de suportul partenerului pentru a depăși o veste, un moment mai dificil ce poate veni din această sferă financiară, posibil să se confrunte un membru al familiei cu o problemă de sănătate și voi să aveți nevoie de resurse financiare pentru a-l ajuta, iar partenerul va fi dispus să vă susțină în acele planuri ale voastre.

Între 17 și 28 septembrie atenția este focusată mai mult pe muncă, pe iubirea manifestată față de ceea ce faceți. Apar noi șanse de câștig în viața nativilor Săgetător, oricum acestea sunt în perspectivă, nu se materializează în această perioadă, dar apar acele idei care vă pot determina să dați randament mai bun.

Dacă luați în calcul ideea de a deschide o afacere, această săptămână este propice pentru a căuta mijloacele prin care puteți să duceți la bun sfârșit acest plan, iar dacă sunteți angajați, între 17 și 20 septembrie vă veți cere drepturile față de șefi sau veți veni cu idei bune și acestea vor fi aplaudate, vor fi luate în calcul și, cel mai probabil, la sfârșitul lunii veștile financiare ce vor veni spre voi vă vor bucura.

În weekend, nativii Săgetător se vor focusa mai mult pe sfera sentimentală și de aceea există posibilitatea ca anumiți prieteni, anumite persoane din trecut să vă revadă, să anunțe faptul că vă vor vizita sau poate voi veți merge la aceștia.

Veți auzi tot felul de vești, posibil și unele secrete, însă atitudinea voastră față de aceste persoane ce vin acum în viața voastră (legătura cu acestea va fi diferită), va fi la un alt nivel, întrucât simțiți că în momentele grele v-au părăsit, ați fost singuri. Tocmai de aceea veți aborda o atitudine de indiferență, de detașare.

Dacă sunteți la începutul unei relații, weekendul vă aduce foarte multe declarații de dragoste, gesturi mărunte, care să vă confere stabilitatea în acel cuplu și poate chiar să luați în calcul ideea de a investi la un loc alături de partener.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 26 septembrie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.