Horoscop săptămânal 16-22 Septembrie 2019 pentru zodia Rac

Horoscop săptămânal: intervalul 16-22 septembrie 2019 pentru semnul Rac aduce multe provocări pe plan sentimental. Acest capitol a mai fost activ și în lunile aprilie,

iulie, august, început de septembrie. La mijloc este vorba de foarte multă nemulțumire, de întristare, de tendința de a ține mai mult cu forța pe cineva în viața voastră. Sau mai există posibilitatea de a încerca să descifrați scopul unei anumite relații din viața voastră, ce vă atrage atât de puternic la acea persoană.

Acest Saturn care revine la mers direct din data de 18 septembrie și până la sfârșitul lunii martie 2020, în casa aceasta a iubirii, a căsătoriei, vorbește de predispoziția de a vă întâlni cu persoane karmice din trecut, persoane care v-au mai iubit sau pe care le-ați mai iubit în alte vieți. Acestea revin tocmai pentru a vă scoate din acea stare de plafonare.

Când ne uităm pe tranzitele acestei săptămâni vedem faptul că nativii Rac iau în calcul ideea de relocare, de mutare, de vânzare a unui bun, a unui imobil ce este la comun cu partenerul.

Acum poate fi și varianta în care sunteți la începutul unei relații și doriți să achiziționați niște bunuri și Universul vă ajută, totul se aranjează nespus de bine, chiar apar oameni noi care interacționează cu voi, vă ajută, sunt chiar și mult mai blânzi când vine vorba de banii pe care trebuie să îi oferiți sau în ce tranșe puteți să ii oferiți.

Pe partea de sănătate, această săptămână în continuare aduce stres, fie pentru voi, fie pentru un membru al familiei care are probleme cu sistemul circulator, dar mai mult cu ficatul poate să aibă probleme în această perioadă.

Tranzitul Lunii prin casa psihicului, între 17 și 22 septembrie, poate să vă ofere multe vise premonitorii, revelații, întâlniri cu persoane neașteptate, care vă oferă răspunsul la întrebările pe care le aveți în această perioadă, legate cel mai probabil de persoanele din jurul vostru.

Dacă sunteți singuri, predispoziția de a intra într-o relație este de peste 90%. Acest lucru se poate realiza fie în urma participării la un curs, în urma unei deplasări, a unei situații total atipice pe care nu ați fi luat-o în calcul niciodată.

Cert este că există multă iubire și pasiune la mijloc, niște coincidențe neașteptate pot să aducă aceste persoane în viața voastră, iar dacă vă doriți copii sau vreți să treceți relația pe care o aveți la un alt stadiu, tocmai pentru a avea certitudinea că partenerul va rămâne alături de voi, în această săptămână puteți să veniți cu ideea de a oficializa relația, de a concepe un copil, de a face multe lucruri la comun.

Pe partea de sănătate și pe tot ceea ce înseamnă spiritualitate, nativii Rac sunt într-o schimbare permanentă, trebuie să își găsească echilibrul interior, dar mai durează până vor căuta sau vor găsi acele răspunsuri pe care le așteaptă de multă vreme.

Ar vrea să se sfârșească cu această stare de incertitudine legată de ceilalți, legată de locul de muncă, de bani, dar nu este chiar momentul, mai ales că acum învățați cele mai multe lecții cu privire la maturizarea voastră emoțională.

Cei mai afectați Raci vor fi cei născuți în intervalul 1 și 15 iulie al fiecărui an. Deci, dacă vă încadrați în această poziție, este clar că partea sentimentală/ de iubire aduce multe provocări și multe schimbări de situație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 07 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.