Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii Fecioară vor avea posibilitatea să își spună punctul de vedere în raport cu partenerul, cu copiii. Segmentul social, sentimental este acum activ

și eclipsa de Lună lucrează cu emoțiile Fecioarelor, de aceea acestea la rândul lor se simt trădate de către cei din jur.

Ele au vorbit cam mult, au făcut multe în ultima perioadă și rezultatele nu au apărut. Efortul a fost doar din partea lor, posibil nici să nu fi ascultat ceea ce avea celelalt de spus și acum vor avea parte de unele discuții interesante, poate prea interesante, întrucât Mercur este în retrogradare și Mercur, vă reamintim, reprezintă de fapt semnul Fecioară.

Din data de 20 Iulie acest Mercur va intra în semnul Rac, acolo unde reprezintă și casa legată de prietenie, de suflet.
Multe Fecioare vor avea tendința să se îndrepte spre trecut, dacă rup o relație, să caute un partener din trecut, dacă ele nu se mai simt bine cu propria persoană, iarăși să caute un ajutor din exterior. De fapt, fuga aceasta de propria persoana este indicată, este chiar foarte benefică în această perioadă, întrucât te testează, te pune la încercare.

Loading...

În plus, Mercur Retrograd va fi suprapus peste Soare, guvernatorul vieții, undeva pe data de 20-21 Iulie și va face ca dintre acești prieteni binevoitori, care v-au fost întotdeauna alături și pe umărul cărora ați plâns, să aflați că unii au sentimente față de voi. Posibil să se creeze unele relații extrem de benefice pentru următorii 29-30 de ani cu persoane apropiate vouă, pe care nu le-ați văzut până acum.

Pe partea profesională, Fecioarele vor avea șansa între 15 și 16 Iulie să aducă în viața lor noi proiecte, posibil tot ceea ce ați muncit începând cu luna Mai 2019 să dea rezultate, să primească aprobare, să se consolideze. Aici vorbim poate chiar și de posibilitatea de a achiziționa o locuință, un automobil.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca până în data de 2 Iulie, când Mercur revine la mersul direct, să nu dați curs acestor provocări, să mai amânați semnările.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști ZODIACOOL®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020
Persoana care are KUA 7 pare vulnerabilă la prima vedere, dar în sinea ei este la fel de
Sarm Saat sau cele Trei Ucideri reprezintă o energie negativă care afectează în fiecare an

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.