Horoscop săptămânal 15-21 Iulie 2019 pentru zodia Fecioară

Horoscop săptămânal: nativii Fecioară vor avea posibilitatea să își spună punctul de vedere în raport cu partenerul, cu copiii. Segmentul social, sentimental este acum activ

și eclipsa de Lună lucrează cu emoțiile Fecioarelor, de aceea acestea la rândul lor se simt trădate de către cei din jur.

Ele au vorbit cam mult, au făcut multe în ultima perioadă și rezultatele nu au apărut. Efortul a fost doar din partea lor, posibil nici să nu fi ascultat ceea ce avea celelalt de spus și acum vor avea parte de unele discuții interesante, poate prea interesante, întrucât Mercur este în retrogradare și Mercur, vă reamintim, reprezintă de fapt semnul Fecioară.

Din data de 20 Iulie acest Mercur va intra în semnul Rac, acolo unde reprezintă și casa legată de prietenie, de suflet.
Multe Fecioare vor avea tendința să se îndrepte spre trecut, dacă rup o relație, să caute un partener din trecut, dacă ele nu se mai simt bine cu propria persoană, iarăși să caute un ajutor din exterior. De fapt, fuga aceasta de propria persoana este indicată, este chiar foarte benefică în această perioadă, întrucât te testează, te pune la încercare.

În plus, Mercur Retrograd va fi suprapus peste Soare, guvernatorul vieții, undeva pe data de 20-21 Iulie și va face ca dintre acești prieteni binevoitori, care v-au fost întotdeauna alături și pe umărul cărora ați plâns, să aflați că unii au sentimente față de voi. Posibil să se creeze unele relații extrem de benefice pentru următorii 29-30 de ani cu persoane apropiate vouă, pe care nu le-ați văzut până acum.

Pe partea profesională, Fecioarele vor avea șansa între 15 și 16 Iulie să aducă în viața lor noi proiecte, posibil tot ceea ce ați muncit începând cu luna Mai 2019 să dea rezultate, să primească aprobare, să se consolideze. Aici vorbim poate chiar și de posibilitatea de a achiziționa o locuință, un automobil.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca până în data de 2 Iulie, când Mercur revine la mersul direct, să nu dați curs acestor provocări, să mai amânați semnările.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 august 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.