Horoscop săptămânal 12-18 August 2019 pentru zodia Taur

Horoscop săptămânal: pentru nativii Taur intervalul 12-18 august 2019 este marcat de intrarea lui Uranus în retrogradare, elementul nou ce a apărut în viața voastră

din martie 2019. Această mișcare de retrogradare se va menține până pe 31 decembrie 2019 și vizează reluarea în analiză/în calcul a unor decizii ce au fost luate în prima parte a anului.

Posibil nativii Taur să își dea seama că nu este chiar atât de bine ceea ce au ales, să aibă remușcări, să caute tot felul de modalități prin care să se reinventeze sau să iasă din anumite conjuncturi.

Uranus guvernează pentru voi, din acest segment astral, toate domeniile vieții și aici vorbim de relație, de carieră, de iubire, de relația cu familia sau chiar deciziile importante pe care le-ați luat în ultima perioadă, aici posibil chiar să fie vorba de intrarea într-o relație sau conceperea unui copil.

Nu mai rezonați de fapt cu această situație, aveți dorința de a da timpul înapoi, ceea ce este foarte greu de obținut și nici nu se poate lua în calcul.

Ba mai mult decât atât, Jupiter revine la mers direct din 11 august, iar efectele lui se resimt și în această săptămână, întrucât vizează sfera intuiției, a sufletului, a nemulțumirilor, a ieșirii la suprafață a unui secret.

De aceea Taurii care au ceva de ascuns legat de o afacere, de o relație, vor avea unele probleme care nu se vor rezolva acum, se vor duce până în luna octombrie, noiembrie 2019. Astrologul ZODIACOOL vă recomandă din start să spuneți adevărul, întrucât lucrurile se pot complica mai mult decât sunt în această perioadă.

Dacă ați încercat să profitați de cineva într-o anumită conjunctură, de a intra într-o relație pentru a vi se oferi stabilitate, de a intra într-o colaborare pentru a vă bucura de anumite avantaje, se pare că acestea se vor rupe și chiar vă pot chema in instanță acele persoane.

Pe partea emoțională, între 14 și 16 august 2019 recomandăm nativilor Taur să fie mai sinceri, mai implicați, să ceară ajutorul celui drag, să se destăinuie dacă au ceva de zis, iar dacă au simțit că acesta a profitat de ei, să fie cât se poate de categorici, tranșanți.

În plus, acest Uranus care intră în retrogradare face aspecte prima dată cu Mercur, planeta comunicării, și din start avem de-a face cu niște nemulțumiri ce ține de familie, de responsabilități și neajunsuri.

Posibil dacă ați luat un împrumut acesta să nu mai fie acum valabil, să vi se ceară înainte de termen suma pe care ați luat-o, să fie probleme chiar și cu rudele voastre. În această săptămână sunt așadar foarte multe schimbări care vă bulversează, care au nevoie de timp pentru a fi digerate și, vreți nu vreți, veți face față acestor tendințe.

Ideal ar fi să vă centrați mai mult pe suflet, pe rugăciune, pe meditație, pe echilibrare energetică, tocmai pentru a vedea în perspectivă care sunt de fapt scopurile acestor situații ce vin peste voi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 04 aprilie 2020

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.