Horoscop saptamanal 11 - 17 ianuarie pentru zodia Varsator

Horoscop saptamanal: in perioada 11 - 17 ianuarie nativii Varsator sunt in cautare de bani, iar pentru acest lucru muncesc din greu

Nativii zodiei Vărsător sunt între două stări total diferite, fiecare dintre ele dorind să își exercite influența. Una este empatia și grija față de semeni, uitând de sine în favoarea intereselor celorlalți.

Cealaltă este interesul deosebit față de propriile nevoi și propria evoluție. Este foarte posibil ca tocmai grija și sacrificiul de sine să îi deschidă posibilitatea de evoluție.

Profesional, astrologul zodiacool.ro îi percepe pe nativii zodiei Vărsător ca fiind interesați de a-și îndeplini responsabilitățile numai și numai în funcție de banii pe care îi primesc și de interesele familiale care sunt sau nu satisfăcute.

Banii vin din activitatea profesională. Nativii nu sunt foarte bine prinși în interesele materiale, sunt destul de volatili când vine vorba de bani.

Epoca în care s-au dat peste cap pentru fiecare bănuț este departe, acum doresc ca banii să le vină dintr-o activitate care să le placă, care să constituie chiar un ideal.

Viața romantică este un scop în sine pentru acești nativi, este raza de lumină pe care o au în prezentul apropiat și nativii, la începutul săptămânii pe care o analizăm, au să se desprindă de un atașament, altfel viața lor romantică va sta mult și bine sub semnul unor amintiri.

În ceea ce privește sănătatea, astrologul zodiacool.ro recomandă să se ia măsuri pentru orice afecțiune care apare, în caz contrar lucrurile se pot croniciza.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 11 - 17 Ianuarie 2021:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Vărsător

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 21 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!