Aplica

Horoscop saptamanal 5 - 11 Aprilie 2021 pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal: in perioada 5 - 11 Aprilie ne ducem relatiile fie de prietenie, colegialitate, iubire sau familie la un nou nivel

Horoscop săptămâna 5 – 11 Aprilie 2021

Este fără doar și poate, o săptămână a iubirii! 5 – 11 aprilie 2021 este o perioadă în care relațiile personale au impact asupra nativilor. Aici sunt elemente care se contrazic, și nu de puține ori nativii sunt dezorientați: ce se întâmplă, e de bine sau de rău?

Berbec

V-ați sacrificat pentru ceilalți, dar acum a venit și vremea să vă ocupați de voi. Și mai ales să încercați să vă impuneți voința și interesele. Important este să și reușiți pentru că aveți niște piedici de trecut.

Află mai multe despre Horoscop Berbec.

Taur

Prietenii vă apostrofează în continuare pentru starea de retragere în care vă aflați. Ați făcut planuri pentru o călătorie interesantă și acum nu mai rămâne decât să găsiți resursele necesare.

Află mai multe despre Horoscop Taur.

Gemeni

Vă aduceți la suprafață abilități până acum ascunse. Pentru ce? Oare persoana iubită vă inspiră la aceasta? Oare responsabilitățile profesionale v-o cer?

Află mai multe despre Horoscop Gemeni.

Rac

Viață socială intensă, preocupare pentru problemele profesionale, cam așa s-ar descrie la prima vedere perioada 5 – 11 Aprilie. În dragoste așteptați-vă la schimbări uriașe.

Află mai multe despre Horoscop Rac.

Leu

Aveți activități de grup foarte interesante la care participați din plin. Și responsabilitățile profesionale încep să vă creeze tensiuni. Nu vă lăsați duși în abis de vise care par imposibile.

Află mai multe despre Horoscop Leu.

Fecioară

Obligațiile profesionale vă cer imperativ să vă mobilizați forțe noi. Persoana iubită vă cere mai multă atenție. Cum să vă împărțiți? Astrologul zodiacool.ro consideră că treceți cu bine săptămâna!

Află mai multe despre Horoscop Fecioară.

Balanță

Luați foarte în serios o pasiune. Și vă dedicați acelei pasiuni cu totul și cu totul. Ați planificat nu numai cererea în căsătorie, inelul, nunta ci și luna de miere!

Află mai multe despre Horoscop Balanță.

Scorpion

Iubiți platonic! Insistențele partenerului de cuplu mai rău vă inhibă. Pentru cuplurile solide este ceva temporar. Aveți parte de o perioadă cu totul și cu totul specială.

Află mai multe despre Horoscop Scorpion.

Săgetător

Pasionali și îndrăgostiți, nativii Săgetător nu știu că perioada analizată le aduce surprize. Dar atenție! Surprizele sunt de mai multe feluri! Astrologul zodiacool.ro vă recomandă răbdare!

Află mai multe despre Horoscop Săgetător.

Capricorn

Viața în intimitatea căminului se pare ca este acel lucrul de care aveți nevoie acum, în această perioadă. Inclusiv problemele de serviciu se rezolvă cel mai bine acasă.

Află mai multe despre Horoscop Capricorn.

Vărsător

Sunteți niște îndrăgostiți plini de patos. Cu toate acestea, atunci când vreți să vă retrageți în solitudine, persoana iubită trebuie să stea deoparte. Și când e vorba de bani, pot să iasă scântei!

Află mai multe despre Horoscop Vărsător.

Pești

Deși aveți impresia că relația cu prietenii merge strună, nu este chiar așa. Ceva pe undeva scârțâie. Și acasă la fel. Dar acasă măcar voi sunteți de vină, deci puteți evita orice conflict cu diplomație!

Află mai multe despre Horoscop Pești.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!