Horoscop săptămânal 3-9 Iunie 2019 pentru zodia Gemeni

Horoscop săptămânal: de luni nativii Gemeni sunt în formă, nu au mai avut așa o stare bună de ceva timp, din cauza stresului, oboselii psihice, tensiunilor de acasă,

problemelor financiare etc.

Faza de Lună Nouă vă aduce multă energie, curaj, încredere în forțele proprii, proiecte noi etc. Aș zice că acest influx astral va avea cel mai mare efect asupra psihicului, deoarece o să simțiți încă o dată că sunteți buni, că fugiți poate de succes rămânănd în unele situații care vă țin pe loc, atât emoțional, cât și financiar.

Pentru Gemeni, contextul astral este dificil, tocmai pentru că nu luați decizii radicale, nu vă mobilizați mai mult, vă complaceți în unele situații ce s-au generat de mult timp, fără a depune efort să treceți la stadiul următor.

Nemulțumirea generală pleacă de la partea sentimentală, care, în fond, vă oferă sentimentul de siguranță, însă în realitate sunteți conștienți că la nivelul acestui capitol mai trebuie să lucrați, tocmai pentru a-l învăța pe cel drag să vă aprecieze mai mult.

Opozițiile ce se construiesc în intervalul analizat, între Soare-Jupiter retrograd și Marte/Karmă- Saturn retrograd, vorbesc de suferință interioară, gelozie, nemulțumire combinată cu incapacitatea de a vă rupe de acele trăiri, întrucât la mijloc sunt bunuri, copii etc. Aceste stări o să se mai reia până în Mai 2020, când veți fi nevoiți să spuneți ceea ce simțiți.

Vor fi Gemeni care vor încerca să găsească o soluție de compromis, aici vorbim de o a treia persoană, care să vă valideze, să vă aducă iubire. Numai că trebuie să fiți conștienți că aceste sentimente se simt atât de puternic tocmai pentru că nu sunteți zi de zi unul alături de celălalt.

Situațiile sunt multiple, iar la nivelul capitolului sentimental tot anul veți avea de lucrat, aș zice mai mult la felul în care gândiți relațiile, cert este că o să mascați o perioadă că totul este ok, dar la un moment dat această stare de nemulțumire va ieși la suprafață. Cel mai probabil de la bani o să se activeze tot.

Dacă tot vorbim de situația financiară, intrarea lui Mercur din 4 iunie și până pe 27 a lunii, în casa a II-a, vă va face mai raționali în privința modului în care o să gestionați resursele. Astrologul ZODIACOOL recomandă să evitați pe cât posibil împrumuturile, mai ales dacă cel care solicită este o persoană ce v-a adus în ultima perioadă neplăceri, șansele să vă mai recuperați ceea ce este al vostru sunt minime.

Gemenii vor fi mai conștienți de valoarea lor financiară, ceea ce este un element bun, cel mai probabil din iulie o să începeți să cereți mai mult pe munca depusă.

Pe partea de sănătate, se observă o îmbunătățire, posibil să inițiați un program de viață mai sănătos, să începeți să faceți mai multă mișcare, tocmai pentru a vă destresa, pentru a mai uita de problemele care vă macină.

Pe weekend, Venus ajunge în semnul vostru, unde va rămâne pentru 5-6 săptămâni, oferindu-vă noi perspective asupra iubirii, veți începe să cereți mai mult de la partener, să petreceți timp cu familia/ copiii și, nu în ultimul rând, cu voi. Venus va favoriza după 9 iunie intrarea în relații voi, mai ales acolo unde sunt nativi singuri, care poate și-au pierdut speranța că vor întâlni un partener la fel ca ei.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă pe opoziția Marte-Saturn, ce se va menține și în următoarele 2 săptămâni, să nu deveniți manipulatori, să nu amenințați cu despărțirea, întrucât se poate ajunge la materializarea a ceea ce ziceți.

Dacă cochetați între 6-9 iunie cu idei revoluționare de a achiziționa locuințe, mașini, a renova, vă recomandăm să mai amânați totul, veți cheltui mai mult decât vă așteptați pentru a vă satisface o încăpâțânare de moment.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 15 decembrie 2019

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Continut Sponsorizat
loading...
Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.