Horoscop saptamanal 03-09 August 2020 pentru zodia Pesti

Horoscop saptamanal: nativii zodiei Pesti, in perioada 03-09 august, sunt preocupati de familie

Pentru nativii Pești, săptămâna 03-09 august este o perioadă pe care și-o dedică mai mult familiei și lor înșile. Nativii Pești simt nevoia să se retragă, pentru că prietenii i-au dezamăgit sau pur și simplu pentru că au o perioadă mai tensionată.

Poate prietenii doresc doar să îi atragă pe nativi într-o afacere comercială, dar aceștia nu se lasă.

Activitatea profesională este destul de profitabilă și poate și acesta este motivul pentru care nativii doresc să se retragă puțin și să se gândească mai bine, mai profund, la ce au de făcut în continuare.

O afacerea pe care au derulat-o cu prietenii pare că este într-un impas.

Cel puțin din punct de vedere financiar, lucrurile par că stagnează. Există plăți restante și acest lucru a tensionat relația dintre asociați.

De aceea, nativul se concentrează acum pe locul de muncă, acel loc de muncă stabil, sau este interesat de căutarea unui loc de muncă stabil, care să îi asigure resursele financiare.

Viața romantică este armonioasă și cel/cea cu care nativii împart căminul le asigură acea stare de bine de care au nevoie acum, cu toate aceste schimbări și căutări în afaceri și în profesie.

Din punct de vedere al sănătății, atenție la problemele legate de inimă.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul săptămânii 3-9 August 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscopul săptămânal, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool®. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Horoscop zilnic 27 ianuarie 2021

Pentru a citi horoscopul zilnic al unei anumite zodii, faceți clic pe simbolul zodiei de mai jos.

Dragoste si Compatibilitate
Bijuterii si accesorii
Zodiac
Astrologia Chineza
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!