Horoscop luna August 2019 Vărsător: se deschide Cutia Pandorei pentru unii nativi

Horoscop August Vărsător: până pe 23 August 2019, Soarele traversează casa parteneriatelor/ căsătoriei, ceea ce va face ca nativii Vărsător să analizeze

mai atent decât altă dată raportul lor față de ceilalți. Ziua de 1 August deschide pentru unii nativi Cutia Pandorei, faza de Lună Nouă, suprapusă peste revenirea lui Mercur la mers direct, poate complica mai mult relațiile voastre cu șefii, colegii de la muncă sau cu partenerul, s-a ajuns în acest stadiu din cauza unor neînțelegeri, amânări, datorii, responsabilități nerezolvate.

Sentimental, acest surplus energetic de pe finele verii vă va ajuta să vedeți ce vă face cu adevărat fericiți, ce vă doriți de la viață, care este starea vostră psihică.
Ziua de 12 August iarăși vă provoacă concentrarea la activitățile mărunte, casnice, ce țin de familie.

Uranus, guvernatorul vostru, în această zi retrogradează pe casa a IV-a. Din această poziție, planeta adevărului vă va pune în situații dificile până în noaptea dintre ani, când va reveni la mers direct.

Cert este că Vărsătorii vor începe să se gândească mai mult la ce își doresc pentru sufletul lor, aici vorbim în special de evoluție spirituală (conștientizarea bagajului emoțional moștenit de la părinți/ obiceiuri/ vicii/ predispoziții), urmând apoi partea materială (investiții de viitor: casă, teren, afaceri, mutări generate de neplăceri în cuplu etc.).

Jupiter, marele benefic, tot în ziua de 12 August își reveni la mers direct în Săgetător, unde va mai sta până pe 3 Decembrie 2019. Pentru voi, această rocadă astrală aduce în actualitate problemele din anturaj, faptul că ați fost trădați, dezamăgiți de cei din jur etc. Tranzitele lunii August vorbesc de întâlniri noi, acele persoane pot să apară în tot felul de situații atipice, însă prezintă aceleași nemulțumiri ca voi, ceea ce o să vă apropie.

Faza de Lună Plină din 15 August, din semnul vostru, vă aduce un surplus energetic, necesar pentru a începe noi proiecte pe direcția socială/ profesională. Ar fi de dorit ca între 15-23 August să nu vă puneți bază în alții, pentru a vă rezolva lucrurile, întrucât nu se vor produce aceste elemente, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să fiți voi cei consecvenți, care se implică activ în tot ce intervine în viața voastră.

Se poate ca partenerul vostru să pună piciorul în prag, să vă reproșeze faptul că nu luați nicio decizie legată de viitorul relației, încercați pe cât posibil prin dialog să aplanați aceste dispute, întrucât după 18 August, când Marte va intra pe casa a VIII-a, se poate ajunge la despărțiri.

Vor fi și Vărsători avantajați de aceste tranzite, mai ales dacă muncesc la comun cu persoana iubită, întrucât veți fi susținuți să puneți în aplicare idei bune, ce vă vor aduce bani în plus după 23 August, când Soarele va intra în casa banilor proveniți de la alții. Pentru a profita de aspectele benefice alte lunii, ar fi ideal să fiți mai disciplinați, să nu vă mai plângeți de tot ceea ce întâmpinați, căutați soluții.

Unii Vărsători ar putea decide să se căsătorească sau să își asume mai multe responsabilități legate de viața în doi, să vină cu propunerea de a concepe un copil, de a vă muta în altă țară etc.

Pentru Vărsătorii singuri, perioada 15-30 August aduce posibilitatea de a intra în relații noi, cu persoane interesante, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu grăbiți lucrurile, să vă asumați angajamente pe termen lung, deoarece șansele de a rezista până în Martie 2020 sunt mici, mai ales că aceste ipostaze sunt complexe, întrucât persoanele de sex opus pot fi implicate în relații sau se află la distanță.

Este pentru Vărsători luna favorabilă concediilor, o să vă distrați, numai că Lilith, din casa banilor, poate aduce pierderi neașteptate, furturi, nemulțumiri legate de prețurile prea exagerate.

Soarele alături de Venus și Marte din 2 August se va afla în Fecioară, deschizând iarăși unele răni sufletești, care nu se mai vindecă de 2-3 ani, de aceea astrologul ZODIACOOL vă recomandă să încercați rolul acestor ipostaze, ce aveți de câștigat de pe urma acestor frământări interioare intense, ce creează irascibilitate, care pot slăbi sistemul imunitar.

Dacă aveți probleme cu legea din ultimii 2-3 ani, acestea vor reveni în viața voastră până pe 30 August, când are loc faza de Lună Nouă, pe casa justiției, încercați pe cât posibil să vă găsiți un reprezentant legal bun, care să finalizeze aceste etape, deoarece totul se poate complica totul după Noiembrie 2019.

Vărsătorii ce au probleme cu dependențele (medicamente, alcool, droguri, persoane etc.) vor fi greu încercați de tranzitele lui August, care vor complica mai mult viața voastră, aici mă refer la sănătate (risc de a dezvolta boli neurologice).

În concluzie, pentru Vărsători luna August 2019 aduce multă iubire, încredere în sine, șansa să luați totul de la 0 alături de oameni noi, vi se finalizează unele probleme ce țin de acte/ instituții de stat. Vă recomandăm să acordați mai multă atenție corpului fizic, doar așa o să reușiți să treceți peste toate aceste stări contradictorii.

Zile favorabile pentru a oficializa relația: 15 August, 25 August, 30 August
Zile favorabile pentru a călători: 12 August, 23 August, 30 August
Zile nefavorabile pentru a achiziționa un bun/ locuință: 1 August, 17 August
Zile nefavorabile pentru a începe un tratament: 1 August, 18 August, 30 August

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.