Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Sagetator: este luna rezolvarii problemelor de familie

Horoscop Aprilie Sagetator: nativii incep sa priveasca cu seriozitate si responsabilitate viata de familie, au probleme de rezolvat sau discutii de purtat

Ce este serios, este serios și nativii zodiei Săgetător sunt îndrăgostiți foarte serios. Este o mare pasiune, dar aceasta se transformă, sau cel mai bine, la aceasta se adaugă o cerere în căsătorie sau o discuție foarte serioasă legată de aceasta.

Poate că intenția a fost mai veche, dar ceva a întârziat pasul și acum, acea parte dintre nativi care sunt în această situație, sunt foarte hotărâți să facă pasul.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Săgetător

În data de 23 Aprilie, planeta Marte intră în zodia Rac și nativii Săgetător simt că ceva este undeva și trebuie scos, întâi căutat cu răbdare și apoi adus la suprafață.

Sunt chestiuni extrem de profunde care dau acest aer de mister și pe care nativul le abordează hotărât timp de circa o lună de zile.  

Dragoste și relații Săgetător în Aprilie

Este multă mișcare în luna Aprilie în horoscopul nativilor acestei zodii și aceștia simt că sensul vieții îi îndeamnă spre o relație stabilă cu aceea/acela care le-a trezit astfel de sentimente.

Dar nu toți nativii se află la prima iubire. Sunt nativi care se află într-o relație care intrase într-o rutină și parcă îi văd cum intenționează dintr-o dată să își reînnoiască jurămintele.

O altă parte a nativilor au la început de Aprilie probleme legate de copii. Nu sunt probleme grave, numai că anumite discuții care au trenat, acum sunt cumva provocate de părintele Săgetător.

Prima dată importantă a lunii Aprilie, 12 Aprilie, Lună Nouă în Berbec, se profilează pe domeniul pasiunii și al creativității, al iubirii pasionale. Dar este și domeniul copiilor.

Discutăm toate ipotezele. Unii dintre nativi se pregătesc să devină părinți. Discuțiile cu copiii de transformă dintr-o chestiune care s-a dorit foarte severă și la obiect, într-o convorbire jovială și cu bună înțelegere. Poate fi ceva legat de scoală.

Dar astrologul zodiacool.ro simte nevoia să atragă atenția că această problemă a copiilor poate deveni presantă pentru ei și nativul trebuie să dea dovadă de tact pentru ca cei mici să nu se simtă sufocați.

Îndrăgostiții sunt însă în al nouălea cer! Sunt numai și numai cu persoana iubită. Probabil că propunerile s-au soldat cu răspunsuri pozitive și acum încep pregătiri.

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, începe o perioadă de analize minuțioase. Rațiunea începe să lucreze: ce am făcut, oare e adevărat?

Încep pregătirile pentru evenimentul cel mare. Și știm ce implică! Aceia dintre nativi care au devenit părinți, stim și acest lucru câtă muncă și câtă analiză implică!

Bani și carieră pentru nativii Săgetător în Aprilie

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, are impact pentru nativii Săgetător pe domeniul Soarelui, se face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur. Nativii sunt absorbiți de o activitate de rutină, dar care îi preocupă în mod deosebit.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativii se dedică muncii în mod exagerat tocmai pentru că au impresia că la bani sunt probleme: plăți restante, salarii care nu mai vin, beneficiari în neputință de plată.

Dar Luna este cea care vă arată care este soluția optimă pentru situația de față: retragerea, rugăciunea, meditația, relația directă cu Divinitatea. Recunoașteți în fața Lui că sunteți depășiți și veți primi un ajutor.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Săgetător

Sănătatea poate pune probleme în această perioadă. Starea de agitație, munca exagerată, mai ales în a doua parte a perioadei analizate, pot să îi aducă nativului Săgetător suferințe la nivelul gâtului.

Zilele în care afecțiunea poate da semne mai evidente sunt 12, 13 și 14 Aprilie. Zilele de 26, 27, 28 Aprilie vin plăți karmice și poate fi afectată zona organelor genitate.

Este posibil ca firea aventuroasă să fi cauzat unora suferințe pentru care nativul acum plătește.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Săgetător

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!