Aplica

Horoscop luna Aprilie 2021 Pesti: este o luna a problemelor profesionale

Horoscop Aprilie Pesti: nativii cauta metode de a atrage si mai multi bani in viata lor, se vor concentra mai mult pe acest aspect

Luna Aprilie se anunță pentru nativii zodiei Pești a fi o lună a acțiunii și a inacțiunii în același timp. În sinea lor, nativii sunt detașați de problemele materiale. Abordează lucrurile intuitiv. Rațiunea este mai puțin activă.

Previziuni luna Aprilie pentru zodia Pești

Cu toate acestea, fac exact ce trebuie la locul de muncă pentru ca lucrurile să meargă într-o manieră corectă. Și răsplata vine exact atunci când nativii au impresia că au muncit mai puțin decât în alte perioade.

Eficiența însă i-a ajutat. Și mai ales detașarea cu care au acționat i-a dus exact acolo unde trebuie.

Dragoste și relații Pești în Aprilie

Deși foarte desprinși de tot ce înseamnă acțiune concretă, nativii au inițiative multe care privesc în primul rând căminul lor.

Relația cu părinții, de asemenea, este în atenția nativilor și ceva din interiorul lor le spune că acolo unde le sunt rădăcinile, acolo au cele mai mari șanse să prospere material.

Dar cei de acasă nu se lasă până nu îi apostrofează pe nativi că sunt cu capul în nori!

În data de 14 Aprilie, când planeta Venus intră în Taur, începe o perioadă destul de agitată pentru nativi pentru că au de făcut mai multe scurte deplasări.

Dar aceste deplasări le fac mare plăcere pentru că, astrologul zodiacool.ro consideră că pleacă împreună cu partenerul de cuplu.

19 Aprilie, dată cu trei evenimente astrologice majore, Soarele face conjuncție cu planeta Mercur și intră în zodia Taur. Pe nativii Pești evenimentele astrologice îi scot în lume.

În ultima vreme nativii au fost ceva mai retrași. De data aceasta îi vedem agitați și gata să își rezolve niște probleme, drumuri scurte, corespondență, toate rămase în urmă în perioada cât a stat mai mult prin casă. Și un sir neîntrerupt de informații.

În data de 23 Aprilie, planeta Marte intră în zodia Rac și nativii care până acum au fost ceva mai puțin atenți cu partenerul de cuplu, acum preiau inițiativa cu o serie de cuvinte, unul mai frumos decât altul.

Sună ca un fel de declarații, pentru cuplurile mature. Pentru cele noi, chiar declarații sunt!

Bani și carieră pentru nativii Pești în Aprilie

Profesional, cel puțin prima jumătate a lunii Aprilie, perioada este destul de neplăcută. Vin tot felul de probleme care nu au fost rezolvate și care acum au ieșit la suprafață.

Deși nativii sunt răsplătiți bănește, și încă bine, nu au probleme, dar sunt nevoiți să recupereze ceea ce nu au făcut la timpul potrivit.

Primul aspect important al lunii Aprilie, în afară de cuadratura Saturn-Uranus care pune față în față clasicul și modernul și le obligă să colaboreze, este Luna Nouă în Berbec din data de 12 Aprilie.

Nativii devin aproape obsedați de bani. Cei care nu îi au, sunt preocupați numai și numai cum să îi câștige, aceia care dispun de resurse, tot la bani se gândesc.

În domeniu banilor începe ceva. Cineva le dă o idee de activitate aducătoare de bani sau de modul în care pot fi investiți ca să fie înmulțiți.

O altă zi cu semnificații multiple este ziua de 27 Aprilie, când Luna Plină în Scorpion cu Soarele în Taur se petrece odată cu intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă.

Astrologul zodiacool.ro consideră că nativilor li se atrage atenția că acele informații care vin continuu trebuiesc aranjate într-o formă superioară, un document, o lucrare.

Chiar în conștiința nativului, dacă aceste informații au constituit o concepție superioară și un alt nivel de înțelegere, este bine.

Stare de sănătate luna Aprilie pentru Pești

Sănătatea poate predispune în această perioadă la probleme legate de gât și de organele genitale.

Ascultă previziuni complete despre zodia ta din horoscopul lunii Aprilie

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Idei de cadouri pentru Pești

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!