Horoscop luna Aprilie Scorpion 2020: perioade de criza in viata sociala

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Scorpion, sunt destul de stresante. Asta pentru ca au avut o perioada de comunicare, informare, dar mai ales de miscare

Aceaste aspecte au adus nativii într-o stare de agitație. Acum ceva îi îndeamnă să stea acasă, ceva îi conduce, destul de categoric, către rădăcini, către preocuparea pentru cămin și familie. Este un salt destul de important în conștiința și personalitatea nativilor. Grav este că stresul pe care îl resimt are mari șanse să se proiecteze asupra pertenerului de viață.

Horoscop lunar Scorpion profesional

Ceea ce am spus anterior se referă mai mult la aceia dintre nativi care au avut posibilitatea să se retragă acasă în această perioadă. Dar mai sunt acei nativi care sunt în plină activitate, sub presiuni deosebite. Aceia sunt cu atât mai stresați, cu cât tendința este către retragere, simt efectiv nevoia de protecție, au probleme de rezolvat acasă și ei sunt obligați să petreacă cea mai mare parte a timpului la locul de muncă. Aceștia își varsă nervii pe partenerii de afaceri, pe beneficiarii muncii lor.

Instituția care i-a angajat este partenerul de afaceri pentru salariați. Sunt nemulțumiți și riscă să aibă reacții dure la adresa instituției la care își desfășoară activitatea. Pe de altă parte, nativii Scorpion au șansa ca exact pe casa muncii să aibă planeta Venus, care le face viața mai plăcută la muncă. Unii constată că le place ce fac, alții găsesc colegul de birou ce are ochi frumoși și nu a observat până acum, alții își redecorează locul de muncă, fac ordine și acest lucru le face munca mai suportabilă. Deci, descărcați frustările, stresul și agitația pe acest gen de activități.

Horoscop lunar Scorpion dragoste

Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat așa că să începem. Și începem cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie. Pentru nativii zodiei Scorpion, viața relațională poate cunoaște perioade de criză. Nativii au emoții profunde și acest lucru îi poate conduce către dorințe de excese, în amor mai ales. Dar tot acest aspect poate aduce stări de depresie. Nativii, cu o oarecare aplecare către științe oculte, pot să evite aceste neajunsuri prin a se ocupa de studiul știinșelor oculte sau a chestiunilor care țin de mister, în general.

Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii asupra domeniului comunicării și informării care, având în vedere și ceea ce am prezentat în paragraful anterior, poate predispune nativii către o obsesie pentru informare și comunicare. Acest domeniu poate să creeze nativilor Scorpion stări de epuizare psihică prin multitudinea de informație, cunoaștere, cu care are tendința să meargă până la limită. Nu exclud informație subtilă, venită dim lumea nevăzută.

Nu recomand nativilor să încerce comunicarea cu entități din lumea nevăzută. Anumite informații care le parvin prin revelații, vise premonitorii, situații de coincidențe bizare din care nativii trag niște concluzii, pot fi luate în seamă, cu condiția ca informația să fie decelată corect. Dar nu recomand să se forțeze! Un maxim al aspectului poate avea loc în jurul date de 5 aprilie.

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, pune nativii față în față cu propria ființă. Credința, relația cu Dumnezeu sunt acum privite de nativi ca într-un film. Au momente de introspecție și este foarte posibil ca elemente din trecut să le fie prezentate. Unele sunt plăcute, altele mai puțin plăcute, sun experiențe karmice care trebuie consumate. Dar aspectul are avantajul că ajută nativii să analizeze, să conștientizeze și să rezolve din probleme, ceea ce nu e puțin.

Dar toate elementele de mai sus coroborate cu un Mercur care intră în Berbec, face nativii să fie preocupați de lucruri cel puțin interesante. Nu se pot mulțumi cu informații obișnuite. Fie cantitatea de informație, fie calitatea acestora trebuie să fie ceva excesiv pentru a satisface energia mentală enormă cu care sunt alimentați acum nativii Scorpion.
Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca relațiile nativilor să fie ceva mai calde.

Se animă nativii, reușesc să se armonizeze cu cei din jur. Cel mai important este că se lasă la o parte disputele și pe primul loc rămâne generozitatea, căldura și dorința sinceră de înțelegere. Cu toate acestea, există și nativi care se găsesc în dispute, mai ales din cele oficiale. Pentru aceștia este o perioadă bună în care au toate șansele să pună capăt conflictelor, dar să iasă învingători. Înving inclusiv printr-o atitudine mediatoare.

Disputele pot să fie în cadrul cuplului, cu partenerul de viață, pot să fie dispute cu parteneri de afaceri, în cadrul unor contracte sau chiar în instanțe de judecată. Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, și după cum știm deja, Luna Nouă reprezintă o energie de început. Poate fi chiar începutul unor relații de armonie, înțelegere. Dacă nativii au pus capăt unor înfruntări, acum este momentul să savureze liniștea pe care o resimt.

Dar aspectul poate însemna pentru o parte dintre nativi preocuparea pentru frumos, natură. Nativii pot să își înnoiască garderoba. Alții se ocupă de grădină, momentul poate fi unul optim pentru relația cu plantele. Nativii încep să se ocupe și de posesiunile materiale pe care le au sau pe care le-au moștenit.

Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Scorpion au senzația că au uitat să spună ceva, ce era mai important! Vin înapoi cu acea dorință de mișcare și comunicare. Au senzația că au omis ce era mai important și reiau niște surse de informații, consumând informația cum se spune, „pe pâine”. Aceasta până în septembrie, când planeta reintră în mers direct. Atenție, o parte dintre informații le sunt utile după luna septembrie!

Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Relațiile devin ceva mai lumești! În sensul bun! Până acum a exista conflictul, a existat dorința sinceră de armonie, medierea, împăcarea, poate chiar, din dorința de relație, compromisul. Acum, nativii Scorpion vin cu picioarele pe pământ și stabilesc un dialog la obiect, pe probleme concrete, fără asperități, fără dulcegării, dar cu acele mici glumițe atât de specifice lui Mercur.

Horoscop lunar Scorpion sanatate

Din punct de vedere al sănătății, și având în vedere situația actuală, astrologul ZODIACOOL poate spune că îi e teamă de perioada în care planeta Mercur intră în Berbec. Pe fondul unei stări emoționale deosebite, este foarte posibil să se ajungă la căderi nervoase. Planeta Mercur parcurge zodia Berbec exact pe casa sănătății și se pot activa orice fel de afecțiuni care țin de sistemul nervos, dureri, junghiuri inexplicabile. Cele mai critice zile sunt 22-23-24 aprilie.

Dar...Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Alege zodia și consultă horoscop lunar, horoscop precis și gratuit oferit de astrologi profesioniști Zodiacool. Fă clic pe una dintre casetele de mai jos cu simbolul zodiei care te interesează:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.