Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc 2021 Tigru

Horoscopul anului 2021 pentru nativii din zodia Tigru 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Viața în căminul conjugal nu va pune probleme major, totuși nativii Tigru vor trece și prin perioade în care deși vor fi alături de cei dragi, vor simți că sunt singuri.

Steaua Singurătății va emana o energie care îi va scoate pe aceștia din visare și le va ruina convingerea că viața este mereu roz.

Dar nativii Tigru au un caracter puternic, și încurajați fiind și de energia Stelei Soare, vor vedea că în clipele mai dificile, vor primi încurajări și sprijin de la cei dragi.

Tigrii ar fi bine să fie pe fază, pentru a pune mâna pe oportunitățile pe care le aduce Steaua Ușa deschisă, și aici vorbim despre o energie deosebit de bună, care aduce acestor nativi șanse mari să-și îmbunătățească situația financiară.

Distracțiile vor fi susținute de astre, dar dacă vor să-și găsească jumătatea la o petrecere, ar fi bine să nu se încreadă în oricine, mai ales în acele persoane lingușitoare.

Aici este de amintit faptul că Tigrilor le plac foarte mult complimentele, însă dacă descoperă că acestea sunt false, se poate ajunge la răzbunare.

Pentru a-și menține vitalitatea, nativii Tigru ar fi bine să practice un sport, să facă exerciții fizice, pentru ca mușchiul cardiac să fie bine antrenat și să pompeze în corp sângele în mod optim.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Tigru 2021, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit