Prieten secret, aliați, partener de afaceri și adversari

În zodiacul chinezesc, prietenul secret și aliatul sunt cei care te pot ajuta să ai succes. Ideal ar fi ca în anturaj să ai nativi din zodia care reprezintă prietenul secret sau aliatul, pentru că aceste relații vor fi excelente. Relația cu un prieten secret sau un aliat atrage dezvoltări majore în viață, bani, strategie, inspirație și înțelepciune. Susținerea este reciproc avantajoasă.

Partenerul de afaceri din zodiacul chinezesc este nativul care te completează în afaceri: unul vine cu ideea, iar celălalt o pune în practică, unul vine cu puterea, celălalt cu diplomația.

În sens invers, adversarul sau dușmanul din zodiacul chinezesc este acel nativ care te scoate din zona de confort, te forțează să evoluezi, dar cu care ai o comunicare dificilă. Pe termen lung, relația cu un adversar dintr-un semn zodiacal chinezesc este benefică, pentru că poți învăța multe, această relație este echivalentul unei relații carmice. Pe termen scurt, această relație este percepută negativ sau agresiv, întrucât aduce instabilitate, urcușuri și coborâșuri în viață, probleme sentimentale.

Lansat în premieră în România de ZODIACOOL, calculatorul online pentru Prieten secret, aliați și adversari îți oferă posibilitatea de a ști care sunt oamenii potriviți.

Calculează gratuit Prieten secret, aliați, partener de afaceri și adversari

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Creative Commons Atribuire - Distribuire în condiţii identice 3.0 Ne-adaptată .

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.