Transport gratuit peste 170 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Cocos 2021 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2021 pentru nativii din zodia Cocos pe starea de sanatate: vor fi organizati, poate incep sa paractice sporturi noi sau reiau activitati din copilarie

La nivel emoțional situația va fi stabilă, ca urmare a faptului că succesul în dragoste sau de la muncă le va crește Cocoșilor încrederea în sine, de unde ei vor resimți o stare interioară de bine, de confort.

Energia Stelei Tigrul alb din sectorul zodiei, îi va face pe nativii Cocoș să simtă că nu mai au nevoie de așa de multe mecanisme de apărare, prin urmare vor mai da drumul la nevoia de a-i ține sub control pe cei din anturaj.

În ceea ce privește activitatea fizică, horoscopul de sănătate spune că nativii Cocoș ar fi bine să-și amintească de sporturile pe care le practicau în copilărie și să înceapă să practice din nou acele exerciții pe care corpul le permite în prezent.

Nativii Cocoș vor fi bine organizați în anul 2021, de aceea este posibil să înceapă să practice șah, pe lângă activitățile sportive.

Disciplinele ideale în anul 2021 vor fi joggingul, tenisul, înotul, dansul sportiv, pentru ca nativii Cocoș să-și întărească mușchii abdominali.

Aici se impune și o precauție la dietă, șansele de a pune ceva kilograme în plus sunt mari în 2021, motiv pentru care sportul ar trebui privit cu mai multă seriozitate.

Sistemul digestiv al nativilor din zodia Cocoș s-ar putea să pună ceva probleme în acest an, de aceea nu este recomandat abuzul de alimente bogate în grăsimi, condimentate și afumate, deoarece poate duce la  gastrită, ulcer.

Sănătatea sistemului nervos al nativilor Cocoș va depinde de o odihnă bună, de un program echilibrat care vor ajuta la menținerea armoniei la nivel interior.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.88
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit