Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc capra 2021, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni 2021 pentru nativii Capra pentru dragoste si relatii: nativii se vor preocupa mai mult de familie, iar în relațiile amoroase vor fi prea sentimentali

Stabilirea securității pentru casă și familie va fi în anul 2021 forța motrice a acțiunilor nativilor din zodia Capră.

Cu toate acestea, atenția sporită asupra familiei va veni la pachet cu necesitatea vindecării unor răni mai vechi în acest sector de viață.

Bine ar fi ca nativii din zodia Capră care sunt singuri să acorde în acest an mai multă atenție partenerilor, în timp ce Ducele de Jupiter va face aspect direct prin sectorul zodiei lor, deoarece pot să apară surprize neplăcute.

Situațiile pot fi multiple, dar cel mai probabil că nativii Capră care își vor pune sufletul pe tavă de la prima întâlnire vor risca să fie luați drept prea sentimentali.

Acest lucru nu înseamnă că vor trebui să poarte mască, să joace un rol, ci doar să fie mai precauți cu modul în care își vor exprima sentimentele.

Pentru cei singuri, se întrevede că vor avea mai multe opțiuni în parteneriate romantice decât au experimentat în ultimul timp, deci nu va fi nevoie să facă niciun compromis cu privire la cerințele lor.

Dacă vor decide să se angajeze într-o relație de dragoste, cu siguranță că vor alege persoanele potrivite, care într-adevăr vor merita respectul nativilor Capră.

Relațiile de iubire vor putea înflori în anul 2021 și este posibil ca nativii Capră să aibă la finele lui 2021 mai multe motive pentru a-și arăta recunoștința sau pentru a se simți fericiți.

Pentru nativii din zodia Capră care sunt deja într-o relație se prefigurează un an 2021 plin de daruri la capitolul sentimental.

Se pare că aceștia vor fi în acest an tentați să-și exprime iubirea prin cuvinte și gesturi frumoase, deoarece steaua Lunii va fi prezentă în sectorul zodiei și le va aduce în case energia romantismului.

Renovările nu ar trebui să fie pe ordinea de zi a nativilor Capră, pentru că la ușă pândește steaua Consumatorului, care poate să aducă tendința de a cheltui mai mult decât ține punga.

Dacă nativii Capră se vor aventura la cheltuieli astronomice, cadouri costisitoare, ei vor ajunge să aibă în a doua jumătate a anului 2021 datorii care se vor transforma în reali factori de stres.

Deși în sectorul zodiacal vor avea parte de energia negativă a cerurilor, nativilor Capră nu le va fi greu să se înțeleagă cu cei din jur, deoarece diplomația care îi caracterizează de obicei îi va scoate din conflicte.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit