Aplica

Zodiac chinezesc Sobolan 2020 sanatate, horoscop chinezesc Sobolan

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Sobolan pentru sanatate:se impune schimbarea stilului de viață, orientarea spre tehnici alternative de vindecare

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că în anul 2020 este posibil să aveți de-a face cu probleme la nivelul articulațiilor.

Energia va fi în exces la nivelul ficatului, ceea ce va duce la anumite probleme de digestie, colită, creșterea nivelului de colesterol, oboseală cronică, dureri articulare.

Perioadele 4 Februarie – 5 Aprilie 2020, 7 Noiembrie 2020 – 4 ianuarie 2021 vor fi cele mai critice.

Acestea se vor suprapune peste stresul de la muncă, lipsa afectivității din pricina timpului mult prea scurt petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să iasă la iveală anumite probleme de sănătate pe care în trecut le-ați ignorat.

Se impune schimbarea stilului de viață, orientarea spre tehnici alternative de vindecare.

În Ianuarie 2021, este posibil să căutați liniștea sufletească alături de cei dragi și veți reuși să ajungeți la un echilibru energetic satisfăcător. Prin urmare, veți ieși din anul Șobolanului având corpul fizic în armonie cu natura.

Pe de altă parte, vor fi și nativi Șobolan care între 7 Iunie - 7 Iulie 2020, când Șobolanul va face aspect de ciocnire cu Calul, se vor confrunta cu probleme pe partea amoroasă. Poate chiar veți prelua o afecțiune cu transmitere de la o persoană ce v-a ispitit să ajungeți în așternutul său.

Dacă doriți să țineți o dietă, vă recomandăm să nu faceți excese de citrice sau de alimente cu gust acru (oțet, vin), pentru ca efectele să fie cât mai vizibile, plus că se vor menține pe termen lung.

Dacă vă confruntați cu boli genetice preluate de la rudele de sânge, în acest an veți reuși să găsiți remediile potrivite și să rupeți ciclurile karmice.

De folos v-ar fi să vă rezervați mai mult timp pentru voi, deoarece este necesar să contrabalansați un dezechilibru energetic prin tehnici de eliberare emoțională, masaj, acupunctură.

Așezați în zona de Nord a livingului sau a biroului, la alegere, unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

- nod mistic de culoare roșie, pentru a elimina energia certurilor

- pentru a beneficia de protecție divină:

- Buddha vesel cu haine de culoare roșie, sporește încrederea în sine

Purtați bijuterii cu simboluri de protecție:

Pandantiv de cuarț

Colier Yin-Yang cu difuzor aromaterapie

Brățară cu pandantiv Hamsa

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!