Zodiac chinezesc 2020 Șobolan, horoscop sănătate

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șobolan pentru sănătate: în anul 2020 se impune schimbarea stilului de viață, orientarea spre tehnici alternative de

vindecare.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că în anul 2020 este posibil să aveți de-a face cu probleme la nivelul articulațiilor.

Energia va fi în exces la nivelul ficatului, ceea ce va duce la anumite probleme de digestie, colită, creșterea nivelului de colesterol, oboseală cronică, dureri articulare.

Perioadele 4 Februarie – 5 Aprilie, 7 Noiembrie – 4 ianuarie 2021 vor fi cele mai critice.

Acestea se vor suprapune peste stresul de la muncă, lipsa afectivității din pricina timpului mult prea scurt petrecut cu cei dragi, de aceea este posibil să iasă la iveală anumite probleme de sănătate pe care în trecut le-ați ignorat.

Loading...

Se impune schimbarea stilului de viață, orientarea spre tehnici alternative de vindecare.

În Ianurie 2021, este posibil să căutați liniștea sufletească alături de cei dragi și veți reuși să ajungeți la un echilibru energetic satisfăcător. Prin urmare, veți ieși din anul Șobolanului având corpul fizic în armonie cu natura.

Pe de altă parte, vor fi și nativi Șobolan care între 7 Iunie – 7 Iulie, când Șobolanul va face aspect de ciocnire cu Calul, se vor confrunta cu probleme pe partea amoroasă. Poate chiar veți prelua o afecțiune cu transmitere de la o persoană ce v-a ispitit să ajungeți în așternutul său.

Dacă doriți să țineți o dietă, vă recomandăm să nu faceți excese de citrice sau de alimente cu gust acru (oțet, vin), pentru ca efectele să fie cât mai vizibile, plus că se vor menține pe termen lung.

Dacă vă confruntați cu boli generice preluate de la rudele de sânge, în acest an veți reuși să găsiți remediile potrivite și să rupeți ciclurile karmice.

De folos v-ar fi să vă rezervați mai mult timp pentru voi, deoarece este necesar să contrabalansați un dezechilibru energetic prin tehnici de eliberare emoțională, masaj, acupunctură.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Previziuni pentru nativii din zodia Șobolan din zodiacul chinezesc: în 2019 dragostea este în
Nativii din zodia Șobolan: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, previziuni pentru nativii Șobolan

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.