Zodiac chinezesc 2020 Sarpe dragoste, horoscop chinezesc 2020 dragoste

Previziuni 2020 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc: în anul 2020 începeți să vă găsiți într-o oarecare măsură echilibrul

sufletesc de care aveți atât de multă nevoie.

După un an zbuciumat al Mistrețului – 2019 (ciocnire Șarpe-Mistreț), în anul 2020 începeți să vă găsiți într-o oarecare măsură echilibrul sufletesc de care aveți atât de multă nevoie.

Ar trebui să aveți asigurat un an plin de pace la capitolul sentimental, deoarece stelele Mentorilor și Norocului Divin sunt prezente în sectorul zodiacal și vă asigură influxul de energie pozitivă necesară pentru a amplifica dragostea și romantismul.

Cei din familie vor fi de partea voastră, partenerul se va arăta dornic să vă susțină în tot ceea ce faceți. Condiția pentru a reuși este să încercați pe cât posibil să vă țineți impulsivitatea sub control.

Aici veți simți că o forță nevăzută vă împinge de la spate pentru a aborda discuțiile cu cei dragi fără tact și cu o atitudine arogantă.

Astrologul ZODIACOOL vă avertizează că este foarte important pentru voi să puneți accentul pe autocontrol, deoarece în sectorul zodiacal aveți prezentă steaua Sabie Ascuțită, care vă face să acționați la primul impuls.

Prin urmare, încercați să vă bucurați mai mult de liniște, faceți din timpul petrecut cu partenerul de viață o prioritate, pentru ca dorințele pe plan sentimental să fie mai ușor de îndeplinit.

Perioada cea mai tensionată, în care va trebui să demonstrați cât de buni sunteți la partea de comunicare va fi în luna Noiembrie 2020. În restul lunilor, cum calitatea voastră de bază este adaptabilitatea, veți reuși să treceți peste obstacolele care stau în calea fericirii.

Cei care sunteți singuri, nu este exclus să beneficiați de atenție din partea celorlalți , flacăra iubirii se va aprinde la evenimente în familie, deci nu ignorați invitațiile celor dragi, socializați mai mult pentru a vă mări șansele de a cunoaște sufletul pereche.

Unii nativi Șarpe veți fi surprinși în mod plăcut de cereri în căsătorie, însă nu vă grăbiți, deschideți bine ochii. Dacă sunteți dispuși să vă implicați în viața de familie, să puneți pasiune în activitățile desfășurate împreună cu partenerul, mariajul are șanse mari de reușită.

Vestea bună este că, deși situațiile se vor schimba de la o lună la alta, mereu se va găsi cineva să vă sprijine cu idei salvatoare.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.