Zodiac chinezesc 2020 Sarpe. Horoscop chinezesc 2020 bani

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2020 pe plan financiar: în anul Șobolanului, pe plan profesional veți fi dispuși să vă

implicați în activități noi, iar cu sprijinul colegilor veți reuși să realizați lucruri mărețe.

În anul Șobolanului, la capitolul profesional veți fi dispuși să vă implicați în activități interesante, iar cu sprijinul colegilor, veți reuși să realizați ceva măreț.

Important va fi să nu lăsați tentați de petreceri și televizor, ci să vă puneți toată energia în slujba implementării unei idei de afaceri, cu care cochetați de ceva vreme.

Steaua Luptător vă susține în îndeplinirea marilor vise, așa că acționați în timp util.

În anul Șobolanului aveți șanse mari de reușită, de aceea, încercați să faceți ca fiecare zi să conteze.

Programați-vă din timp concediul, pentru ca la un moment dat să scăpați de rutina zilnică, însă nu exagerați cu plecările, pentru a nu pierde timp prețios, necesar îmbunătățirii planului profesional și financiar.

Dacă sunteți în postura de angajați, se întrevede promovare, schimbarea locului de muncă actual cu altul mai bun, creșteri salariale etc.

2020 este anul în care veți descoperi că sunteți puternici și siguri pe sine, iar starea voastră bună de spirit vă va face să fiți remarcați de persoane importante, care se vor oferi să vă susțină, fără a aștepta nimic în schimb.

Nu trebuie să vă mai fie frică, acum puteți avea încredere în cei din jur, încercați să vă uitați ce ați trăit în anul Mistrețului, 2019, când ați avut impresia că lumea este împotriva voastră.

Astrele nu promit că va curge numai lapte și miere, din păcate vă veți confrunta cu situații inopinante, deoarece sectorul vostru zodiacal este tranzitat în acest an de cele 3 Ucideri anuale.

Prin urmare, există riscul ca un lucru din trecut (o persoană, o situație nerezolvată) să vă perturbe echilibrul, însă dacă veți fi vigilenți, veți reuși să vă ridicați deasupra necazurilor.

Veți reuși în acest an să plătiți niște datorii mai vechi, nu ezitați să cereți și sprijinul familiei în acest an, aceștia se vor arăta dispuși să vă ajute.

Dacă sunteți antreprenori, astrele vin cu influx de energie pozitivă în ceea ce privește parteneriatele. Steaua Virtutea Lunară vă sprijină pentru a vă îndeplini planurile în asociere cu persoane influente sau cu alte firme.

Totuși, nu vă grăbiți să luați o decizie finală în ceea ce privește colaborarea până nu sunteți siguri că ați analizat toate puntele contractelor, deoarece există un mic risc să se strecoare unele condiții care vă pot aduce mai multe responsabilități decât beneficii.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.