Zodiac chinezesc 2020 Sarpe dragoste, horoscop chinezesc 2020 Sarpe

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025. Astrologul ZODIACOOL® spune că în anul

Șobolanului, veți fi dispuși să vă implicați în activități interesante.

După un an zbuciumat al Mistrețului – 2019 (ciocnire Șarpe-Mistreț), în anul 2020 începeți să vă găsiți într-o oarecare măsură, echilibrul sufletesc de care aveți atât de multă nevoie.

Perioada cea mai tensionată, în care va trebui să demonstrați cât de buni sunteți la partea de comunicare, va fi în luna noiembrie 2020.

În restul lunilor, cum calitatea voastră de bază este adaptabilitatea, veți reuși să treceți peste obstacolele care stau în calea fericirii.

Unii nativi Șarpe veți fi surprinși în mod plăcut de cereri în căsătorie, însă nu vă grăbiți, deschideți bine ochii.

Vestea bună este că, deși situațiile se vor schimba de la o lună la alta, mereu se va găsi cineva să vă sprijie cu idei salvatoare.

Ești în zodia Șarpe și cauți horoscopul pentru 2020? Iată ce îți prezic astrele în Horoscop 2020!

În anul Șobolanului, la capitolul profesional veți fi dispuși să vă implicați în activități interesante, iar cu sprijinul colegilor, veți reuși să realizați lucruri mărețe.

Aveți șanse mari de reușită, de aceea încercați să faceți ca fiecare zi să conteze.

2020 este anul în care veți descoperi că sunteți puternici și siguri pe sine, iar starea voastră bună de spirit vă va face să fiți remarcați de persoane importante, care se vor oferi să vă susțină fără a aștepta nimic în schimb.

La nivel emoțional, la începutul lui 2020 este posibil să vreți să evitați anumite situaţii sau persoane, deoarece în anul precedent ați avut impresia că ceva sau cineva a încercat să vă îngrădească libertatea.

În acest an totul este diferit față de trecut, încercați să vă relaxați.

Vor fi și momente în care veți avea impresia că sunteți singuri, cel mai probabil în luna noiembrie 2020 entuziasmul va fi la cote mai scăzute, însă veți reuși destul de repede să atrageți energie pozitivă, Universul nu vă va lăsa timp îndelungat să suferiți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șarpe 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!