Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Zodiac chinezesc Mistret 2020, horoscop chinezesc

Previziuni 2020 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Pentru nativii Mistreț treburile vor merge ca pe roate, steaua Luptător se

combină cu energia stelei Nobil și favorizează promovarea la locul de muncă.

Lunile mai dificile în dragoste vor fi Mai 2020, Iunie 2020, Ianuarie 2021, când astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu dați curs certurilor, să încercați să vă temperați și să vă folosiți creativitatea pentru a găsi calea cea mai ușoară pentru a dizolva tensiunile din cuplu.

Pentru cei care sunteți singuri veștile sunt foarte bune, animalul vostru de dragoste, Șobolanul este bine aspectat în acest an, prin urmare veți beneficia de susținere în ceea ce privește atragerea unei relații reușite.

Iată Horoscopul 2020!!!

Spre finele anului 2020, cineva din trecut este posibil să vă caute, întâlnirea cu acea persoană s-ar putea să vă bulverseze, există șanse mari de a afla un secret.

Lunile cele mai bune pentru a face investiții sunt Martie, August, Octombrie și Decembrie 2020.

Pe partea profesională, treburile vor merge ca pe roate, steaua Luptător se combină cu energia stelei Nobil și favorizează promovarea la locul de muncă.

De la locul de muncă nu vor lipsi provocările, însă veți reuși să le faceți față, deoarece veți avea capacitatea să vă ridicați deasupra problemelor și să le priviți dintr-o perspectivă largă.

Anul 2020 nu vă va scuti de muncă, dar se va merita din plin să vă implicați cu cât mai multă responsabilitate.

2020 este un an bun pentru a vă schimba stilul de viață, dieta, bine ar fi să renunțați la zahăr și grăsimi, mai ales că în acest an există risc crescut de îngrășare.

Astrologul ZODIACOOL vă atenționează să evitați să programați intervenții chirurgicale în lunile: Aprilie, Iunie 2020, Ianuarie 2021, pentru a evita complicațiile.

Încercați să vă focusați mai mult atenția asupra voastră, nu vă mai identificați cu problemele celor din jur, pentru a nu împrumuta bolile și karma lor negativă.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Mistreț 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit