Obiecte feng shui pentru zodia Maimuta, amulete feng shui 2020

În acest an, veți fi mai preocupați de latura sentimentală, veți face eforturi vizibile pentru a obține mult așteptatul echilibru în ceea ce privește

relația de cuplu.

Astrele v-au pregătit un an bun, important este să vă gândiți serios la ce anume vă lipsește la capitolul sentimental, pentru a reuși să atrageți energia potrivită.

Pe plan amoros, dorința de contopire fizică va fi mare, veți vedea că anumiți hormoni nu vă vor da pace și vor căuta satisfacție în așternut, ceea ce nu este rău, atâta vreme cât nu vă trădați partenerul.

Se pare că unii nativi Maimuță se vor focusa în acest an mai mult pe relațiile cu cei dragi, de unde vor avea cele mai multe satisfacții, urmând ca la muncă să se prezinte cu o dispoziție caldă, șarmantă, ceea ce va fi pe placul celor din echipă.

Aveți încredere în cei din zodia Șobolanului, cu aceștia puteți iniția proiecte de anvergură, care vă vor ajuta să treceți la un alt nivel pe partea financiară.

Amulete feng shui pentru zodia Maimuta in 2020

Așezați în zona de Sud-Vest a livingului sau a biroului, la alegere, unul sau mai multe din remediile feng shui de mai jos:

Bijuterii pentru zodia Maimuta in 2020

Remedii feng shui pentru casă și birou

- văruiți în albastru, violet, roz, turcoaz pereții camerelor situate în zona de Sud-vest
- purtați în jurul gâtului o eșarfă de culoare roz, violet, verde, albastru, bleumarin, turcoaz
- etalați în sectorul de Sud-vest un glob pământesc
- așezați în Sud-vest o fântână arteziană

În anul 2020, evitați să folosiți în Sud-vest:

- obiecte de culoare albă, aurie, argintie
- lumânări de culoare roșie, candelabre
- plante de interior

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!