Zodiac chinezesc Maimuta 2020 sanatate, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni 2020 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Miamuțele se confruntă cu afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare. Acestea traversează un

an în care astrele le îndeamnă să se focuseze asupra vieții de familie, relațiilor.

În acest an se pare că nu o să vă confruntați cu probleme de sănătate majore. Totuși, există câteva aspecte pe care nu le putem ignora.

Astrologul ZODIACOOL vă spune că în acest an anumite boli cronice vă vor atrage atenția, pentru a fi vindecate.

Este vorba despre afecțiuni ale ficatului și ale vezicii biliare, cei care se știu cu dereglări ale nivelului de colesterol, ar fi bine să vă schimbați alimentația și stilul de viață pentru a rezolva această problemă.

Traversați un an în care astrele vă îndeamnă să vă focusați asupra vieții de familie, relațiilor.

Se întrevede risc crescut de infidelitate, ca urmare, puteți atrage energia bolilor cu transmitere pe cale amoroasă. Aici alegerile sunt ale fiecăruia, însă nu ar strica să practicați amorul protejat.

La nivel psihic, se pare că nu veți dori să faceți compromisuri, cu greu vă veți supune autorității altora, de unde pot să apară frustrări, invidie, ură. Aceste emoții negative vă pot afecta grav sănătatea ficatului, care va oferi semnale sonore corpului fizic.

Este posibil să vă luptați cu oboseala cronică, din cauza lipsei de somn și a stresului. Încercați să mergeți la culcare începând cu ora 23:00 pentru a da timp ficatului să se regenereze.

Provocările pe care vi le aduce steaua Zeul Morții în sectorul zodiacal vor putea fi trecute cu brio dacă veți avea grijă de alimentație și de programul vostru. Nu exagerați cu alimentele cu gust iute, pentru a nu declanșa crize de stomac, ulcer.

Pe cât posibil, urmăriți-vă cât mai atent felul vostru de a gândi și de a vorbi. Dacă observați că nu reușiți să vă țineți sub control imaginația, că aceasta este preocupată în mod excesiv să facă scenarii negative pe care să le proiecteze în viitor, nu ezitați să apelați de tehnici de armonizare, yoga, meditație, pentru a vă redobândi echilibrul și a vă menține sănătatea.

În acest an, veți avea nevoie de mai multă disciplină, organizare, nu de amânări, în ceea ce privește sănătatea.

Stresul de la locul de muncă va trage un semnal de alarmă în lunile de iarnă, dar dacă o să luați din timp măsuri, cu scopul de a vă eficientiza munca sau de a găsi un job cu un program mai lejer, veți reuși să înlăturați riscul de îmbolnăvire.

Nu este exclus ca neliniștea interioară, furiile și depresia să vă dea târcoale în 2020, ca urmare a prezenței stelei Norii întunecați din sectorul zodiacal, însă acum Universul dorește să vă determine să faceți ceva pentru voi, prin urmare, nimic nu este întâmplător.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!