Zodiac chinezesc Cocos 2020 bani, horoscop chinezesc bani

Previziuni 2020 pentru nativii Cocoș pentru muncă, carieră și afaceri: anul 2020 le aduce nativilor Cocoș, mult noroc pe plan financiar. De asemenea, aceștia

beneficiază de succes, fericire și împlinire.

Norocul vostru de bani este uimitor în acest an, energia banilor (steaua Norocului din rai) vă hrănește sectorul zodiacal cu bogăție materială și financiară.

Dar acest an nu vă aduce numai bogăție și prosperitate, ci și succes, fericire, împlinire. Cei din jur vor avea impresia că nu pot ține pasul cu voi, iar din pricina formării aspectului de Distrugere cu Șobolanul, zodia care guvernează anul 2020, nu este exclus să atrageți invidie.

Însă, nu trebuie să vă faceți griji din cauza dușmanilor, a falșilor prieteni, deoarece în sectorul zodiacal beneficiați de energie pozitivă de la steaua Comandantului. Prin urmare, acțiunile pe care le veți întreprinde în planul social vor fi susținute de astre, nimeni și nimic nu vă mai poate sta acum în cale.

Karma pozitivă este în sectorul zodiacal, a sosit momentul să demarați acele planuri pe care vi le-ați făcut de ceva vreme, pentru că șasele de reușită sunt maxime.

Datorită energiei provenită de la steaua Bogăției, veți atrage oamenii potriviți pentru a vă amplifica norocul.

Pe partea profesională, vă așteaptă un an plin de progres, totul la muncă va decurge fără probleme. Nu trebuie să vă lăsați pe o ureche, deoarece veți întâlni multe oportunități care promit îmbunătățirea situației voastre financiare și trebuie să acționați pentru a le valoriza.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să nu vă împovărați cu prea multe responsabilități pentru a nu vă petrece timpul numai la muncă.

Încercați să lucrați în echipă, nu de unii singuri, deoarece veți descoperi că alții, este posibil să aibă uneori idei mai constructive decât voi. Atâta vreme cât vă veți purta frumos cu colegii, aceștia vă vor acorda respectul cuvenit.

Încercați să nu dați curs bârfelor de la locul de muncă și să nu vă lăudați cu reușitele voastre pentru a impresiona, deoarece vă puteți trezi cu răsturnări bruște de situație, pierderi.

Atâta vreme cât o să vă vedeți de treaba voastră și nu veți profita de naivitatea și credulitatea cleor din jur, karma va fi blândă cu voi.

Cei care sunteți deja implicați în afaceri, nu veți fi privați de concurență, dar șansele de a câștiga sunt mari. Se pare că acum veți pune mâna pe pontul cel mare, veți simți că sunteți pe val, prin urmare, ar fi bine să nu ezitați pentru că nu veți mai fi într-o astfel de conjunctură astrală favorabilă decât peste 9 ani.

Deși norocul pe partea financiară vă surâde, încercați să mențineți un echilibru între muncă și relaxare, între îndeplinirea aspirațiilor în carieră și responsabilitățile din familie, pentru a nu crea conflicte cu cei dragi.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!