Zodiac chinezesc Cocos 2020. Horoscop chinezesc 2020

Previziuni anul 2020 pentru nativii din zodia Cocoș: ani: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029. Se pare că sunteți cea mai norocoasă zodie în

anul Șobolanului de metal, așadar, încercați să dați din nou valoare relației cu cel drag.

În acest an, nu trebuie să vă faceți griji, partenerul de viață vă va fi alături, indiferent de alegerile pe care le veți face, prin urmare acesta nu vă va dezamăgi.

Riscul de trădare, infidelitate, certuri, va fi mai mare în lunile Mai, Iulie, Septembrie 2020, mai ales că șarmul personal va fi potențat de steaua Romantismului.

NOU!!! HOROSCOP 2020!

Încercați să nu dați curs tentațiilor cu două picioare, s-ar putea să realizați spre finele anului că acestea v-au adus mai mult stres decât beneficii.

Se pare că sunteți cea mai norocoasă zodie în anul 2020, al Șobolanului de metal, prin urmare încercați să dați din nou valoare relației cu cel drag, să uitați de dezamăgirile din trecut, pentru a beneficia de un prezent înfloritor la capitolul dragoste.

Norocul vostru de bani este uimitor în acest an, energia banilor (steaua Norocului din rai) vă hrănește sectorul zodiacal cu bogăție materială și financiară.

Pe partea profesională, vă așteaptă un an plin de progres, totul va decurge fără probleme la locul de muncă.

Chiar dacă norocul vă surâde pe partea financiară, încercați să mențineți un echilibru între muncă și relaxare, îndeplinirea aspirațiilor în carieră și responsabilitățile din familie, pentru a nu crea conflicte cu cei dragi.

În perioada Mai-Iunie 2020, ar fi bine să mergeți la medic pentru a vă face anumite investigații de rutină, analize ale sângelui.

Sunt posibile accidentări și intervenții chirurgicale în lunile Mai și Octombrie 2020, încercați fiți mult mai atenți în trafic și acasă, în ceea ce privește manevrarea obiectelor ascuțite, pentru a preveni pierderea de sânge.

2020 poate aduce anumite dezechilibre energetice pe partea fizică și psihică, steaua Sabiei roșii vă poate crea ceva probleme.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Cocoș 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!