Zodiac chinezesc Capra 2020. Horoscop chinezesc 2020 Capra

Previziuni anul 2020 pentru nativii Capră: ani: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027. Vă numărați printe zodiile de top din acest an, lucrurile

vor decurge de la sine, iar cei din jur vor reacționa pozitiv la energia vostră.

Când vine vorba despre dragoste se anunță un an la superlativ. Steaua Romantismului își face apariția în sectorul vostru zodiacal și promite dragoste la prima vedere, șanse mari de a atrage partenerul potrivit pentru o relație bazată pe iubire și respect.

Vă numărați printe zodiile de top din acest an la capitolul sentimental, lucrurile vor decurge de la sine, iar cei din jur vor reacționa pozitiv la energia vostră favorabilă în ceea ce privește relațiile.

Descoperă previziunile astrologului ZODIACOOL pentru Horoscop 2020!!!

2020 este un an care promite fericire la tot pasul, de aceea astrologul ZODIACOOL recomandă să nu căutați nod în papură partenerului, să vă abțineți de la critică pentru a nu vă trezi că rămâneți singuri.

Veștile sunt fenomenale la capitolul profesional, se întrevăd șanse reale de promovare.

Mentorii își vor face apariția, ca urmare a prezenței stelei Virtutea deagonului, și nu vă vor dezamăgi, ci vă vor susține până ce vă veți atinge scopurile.

La locul de muncă veți deveni mai populari ca niciodată, colegii vă vor observa și vă vor cere părerea în treburi de țin de organizare, creșterea productivității.

Pentru nativii Capră care sunteți implicați în afaceri, astrele aduc idei creative care vor impresiona concurența.

Echilibrul la nivelul acestui capitol se va obține în 2020, în special dacă o să acordați multă atenție relaxării.

În perioadele Februarie-Martie 2020, Noiembrie-Decembrie 2020 se pot acutiza afecțiunile digestive, colită, balonare, indigetie, creșterea nivelului de colesterol, iar la nivel psihic posibil că veți fi încercați de stări inexplicabile de nervozitate, furie, agresivitate.

Este de evitat ca în lunile Februarie, Mai, Septembrie, Noiembrie 2020 să programați intervenții chirurgicale, deoarece pot interveni complicații.

Dacă veți dori să începeți o dietă sau să adoptați un stil de viață sănătos, lunile de primăvară 2020, Februarie, Martie și Octombrie sunt potrivite pentru acest demers.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Capră 2020, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!