Zodiac chinezesc Cal 2020, horoscop chinezesc bani

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia Cal pentru bani, carieră și afaceri: veți atrage ajutor de la cei care ii cunoasteti de mult timp

Situația financiară ar putea fi bună pentru voi în acest an, steaua Previziunilor tranzitează sectorul vostru zodiacal și vă promite creșterea șanselor de reușită în afaceri.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă asociați cu nativi din zodia Câine, cu care faceți aspect de combinare armonioasă, pentru că de la aceștia veți beneficia de ajutor necondiționat și de un plus de energie favorabilă bogăției.

De asemenea, anul 2020 este bun pentru a face afaceri împreună cu cei din familie, de la care veți atrage ajutor.

Însă, este de evitat să vă asociați cu prietenii, pentru a nu vă trezi că pierdeți toate economiile acumulate în trecut prin multă muncă.

Aici vorbim de influența negativă a aspectului de ciocnire Cal-Șobolan și de prezența celor 3 Ucideri anuale în sectorul zodiei voastre.

Treburile de la locul de muncă vor decurge într-un ritm mai lent, nu se întrevăd promovări spectaculoase, de aceea nu este bine să vă gândiți la schimbarea job-ului, ci să vă faceți cu perseverență treaba la serviciul actual.

Este un an în care acumulați merite, pentru ca în anul 2021 să treceți la un alt nivel la acest capitol.

Pentru cei care ați dat de furcă șefilor în anul 2019, acum vă puteți aștepta ca acesta să se întoarcă împotriva voastră, se prefigurează demiteri din funcție, din pricina încălcării regulilor și principiilor impuse de cei cu autoritate (vă confruntați direct cu Ducele de Jupiter, prezent în sectorul zodiei Șobolan).

Spre finele anului 2020 este posibil să aveți anumite dificultăți în ceea ce privește autocontrolul și puterea de concentrare, nu este exclus să vă pierdeți timp și bani din cauza energiei bolilor, care este în sectorul vostru zodiacal în acest an.

Dacă aveți de luat decizii iportante, ar fi esențial să vă consultați cu un specialist în domeniu, nu vă mai încăpățânați să credeți că le știți pe toate, deoarece în acest an vă puteți înșela.

Ar fi bine ca în acest an să nu lăsați grijile inutile și stresul să vă copleșească, uneori este bine să-i lăsați pe alții să ia frâiele conducerii și să aibă de-a face cu presiunea, în timp ce voi vă puteți relaxa mai mult.

Posibil ca în Decembrie 2020 să faceți un bilanț, să vă întrebați dacă banii pe care i-ați făcut reflectă cu adevărat munca și sacrificiul depus.

Încercați să folosiți acest an pentru a vă focaliza pe alte aspecte ale vieții, cum ar fi pe cuplu sau pe sănătate.

Remedii feng shui bani pentru zodia Cal în anul 2020:

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.