Zodiac chinezesc Caine 2020, horoscop chinezesc sanatate

Previziuni anul 2020 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: este recomandat să încercați să ieșiți mai des în natură, să mergeți pe jos

prin parc pentru a atrage mai multă energie pozitivă, a spori entuziasmul și pofta de viață.

Astele vin în acest an să tragă un semnal de alarmă în ceea ce privește sănătatea la nivelul abdomenului și a pelvisului.

În general problema cea mai frecventă va fi legată de digestie. Cum metabolismul va fi mai lent, încercați să faceți mai des sport pentru a aduce un aport suplimentar de sânge la nivelul abdomenului și a preveni constipația, balonarea, flatulența.

Șansele de îngrășare sunt crescute, iar dacă doriți să vă mențineți greutatea la un anumit nivel, încercați să nu faceți excese alimentare.

În special, ar fi înțelept să evitați consumul de dulciuri și făinoase, pentru a nu vă trezi cu depuneri de grăsime în zona ombilicului.

Periodic ar fi bine să vă faceți un consult de rutină, pentru a vă asigura că sănătatea nu vă este pusă în pericol.

Este posibil să fiți nevoiți să faceți anumite intervenții chirurgicale, cel mai probabil prin lunile Aprilie 2020 sau Ianuarie 2021. Pe cât posibil evitați astfel de demersuri în perioadele menționate, ca să nu se ajungă la complicații.

Norocul va fi de partea voastră la capitolul financiar-profesional, însă nu întindeți prea mult coarda, efortul exagerat va slăbi considerabil sistemul imunitar și va favoriza apariția bolilor.

Grijile excesive de la locul de muncă ar putea conduce la crize de ulcer, gastrită, reflux gastro-esofagian, prin urmare încercați să luați măsuri cu privire la modul în care gestionați timpul.

Din dorința de a face mai mulți bani, lipsa de mișcare se va resimți, posibil să vă confruntați cu probleme ale ficatului, rinichilor, sistemului endocrin și digestiv.

Astrologul ZODIACOOL vă recomandă ca în anul 2020 să încercați să ieșiți mai des în natură, să mergeți pe jos prin parc pentru a atrage mai multă energie pozitivă, a spori entuziasmul și pofta de viață.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.