Zodiac chinezesc Caine 2020, horoscop chinezesc dragoste

Previziuni 2020 pentru nativii din zodia chinezească Câine pe dragoste și relații: anul 2020, pentru nativii Câine, îi va feri de certuri, despărțiri sau

divorțuri. Recomandat este să dați dovadă de mai multă înțelepciune.

Aveți un aer șarmant, care îi face pe cei din jur să vă caute compania.

Relațiile sunt înfloritoare, vă simțiți mai sociabili ca în anul precedent. Încercați să nu frângeți inima nimănui, să nu profitați de sentimentele curate ale celor care se vor îndrăgosti de voi, pentru a nu vă face karmă negativă.

Cei care vă căutați sufletul pereche, îl veți găsi cu ușurință, important va fi să vă scrieți pe o bucată de hârtie ce așteptări aveți de la o relație, pentru a atrage exact ceea ce vi se potrivește.

S-ar putea ca unii pretendenți la inima voastră să aibă tendința să vă accepte în viața lor din motive financiare, prin urmare, oferiți cu prudență anumite detalii despre conturile voastre din bancă.

Pentru cei care se gândesc să-și oficializeze relația, se întrevăd frustrări. Problema s-ar putea să fie apariția unor anumite dezechilibre la nivel emoțional, care să vă dea impresia că nu sunteți împreună cu cine trebuie, dar nici nu aveți altă șansă, prin urmare, rău cu rău, dar mai rău fără rău.

Nu vă lăsați cuprinși de disprare, situațiile nu sunt așa de negre cum vă imaginați, totul se datorează stelei de Singurătate care vine să vă tulbure liniștea sufletească.

Încercați să gândiți pozitiv și să vă focalizați pe calitățile partenerului pentru a reuși să reveniți la realitate.

În ceea ce privește viața socială, vă veți face mulți prieteni, cu care veți purta conversații interesante. Fiți pe fază, deoarece aceștia vă pot da multe idei pentru a obține succes pe plan financiar.

Configurația astrală din sectorul vostru zodiacal nu promite în acest an creșterea numărului membrilor familiei, șansele ca nativele Câine să rămâneți însărcinate sunt mai reduse.

Totuși, pe durata acestui an va persista dorința de a vă extinde familia, prin urmare, dacă veți opta pentru un program mai lejer la locul de muncă și veți elimina factorii de stres, s-ar putea să vă surâdă norocul înspre finele acestui an.

În concluzie, la capitorul sentimental nu veți fi încercați de evenimente dramatice (certuri, despărțiri, divorț).

Partenerul vă va fi alături și vă va susține pe partea profesională. Totuși, un strop în plus de înțelepciune nu vă strică, încercați să nu îl neglijați pe acesta în favoarea banilor, pentru a nu favoriza apariția momentelor dificile în relație.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.