Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc zodia Tigru 2019

Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022. Capitolul afectiv din viața

nativilor din zodia Tigru va fi ceva mai slab aspectat în acest an, iar aceștia vor fi puși în fața unor grele provocări. În anul 2019, nativii din Tigru vor fi nevoiți să învețe să își comunice sentimentele de dragoste într-un mod mai puțin exploziv decât au fost obișnuiți până acum, pentru că nu vor mai avea puterea necesară să facă și să obțină tot ceea ce și-ar fi dorit.

După anul 2018 în care au cam fost puși pe ceartă, acum Tigrii trebuie să se liniștească, să petreacă mai mult timp în singurătate, pentru a-și pune viața în ordine și a planifica în mod pozitiv relația viitoare.

Aici vorbim despre steaua Solitary (Singurătate), care aduce predispoziția la introspecție, iar în unele cazuri la nefericire. Prin urmare, Tigrii se vor simți dați la o parte de către cei din jur, vor fi nevoiți să se descurce pe cont propriu, fără sprijinul partenerilor de viață și al celor dragi din familie.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Tigru 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.