Zodiac chinezesc 2019 TIGRU, horoscop chinezesc DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru Tigru, zodiac chinezesc 2019, pentru dragoste, căsătorie și relații**

Ani: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Capitolul afectiv din viața nativilor Tigru va fi mai slab aspectat în acest an și vor fi puși în fața unor grele provocări. În 2019, Tigrul va trebui să învețe să își comunice sentimentele de dragoste într-un mod mai puțin exploziv decât au fost obișnuiți până acum, pentru că nu vor mai avea puterea necesară să facă tot ceea ce și-ar dori.

După un an 2018 în care au cam fost puși pe ceartă, acum Tigrii trebuie să se liniștească, să petreacă mai mult timp în singurătate, pentru a-și pune viața în ordine și a planifica în mod pozitiv relația viitoare. Aici vorbim despre steaua Solitary (Singurătate), care aduce predispoziția la introspecție, iar în unele cazuri la nefericire. Prin urmare, Tigrii se vor simți dați la o parte de către cei din jur, vor fi nevoiți să se descurce pe cont propriu, fără sprijinul partenerilor de viață și al celor dragi din familie.

Însă, totul va decurge mai bine în căminul conjugal, atâta vreme cât nativii Tigru vor face pași prudenți în organizarea timpului liber, nu se vor suprasolicita la muncă și își vor programa din timp vacanțele.

Nu este exclus ca Tigrii să creadă că norocul i-a lăsat baltă. Cei care sunt singuri trebuie să fie atenți dacă se vor implica într-o relație, deoarece vor avea de luptat cu fluxul negativ de energie adus de steaua 2, care îi poate împiedica să-și găsească un partener stabil de viață. Iar în cazul în care se căsătoresc în 2019, nu este exclus ca Tigrii să fie forțați, de la serviciu sau de alte circumstanțe, să stea la distanță de persoana iubită. Unii Tigri pot să divorțeze din motive mărunte. Ambele situații vor atrage o tristețe greu de suportat pentru Tigri.

Totuși pentru bărbații Tigru există unele speranțe de menținere a bunăstării pe plan afectiv, prin steaua Moon (luna) care îi poate favoriza pe cei singuri să-și găsească sufletul pereche, însă care atrage și posibilitatea de a se îndrăgosti de femei mai în vârstă. Situațiile sunt multiple și acum depinde de fiecare nativ ce va alege pentru el.

Este de remarcat aici prezența stelei Sky horse (Calul cerului sau Calul călător) care aduce energia instabilității (călătorii, mutări, plecări în străinătate cu serviciu), ceea ce îi va face pe Tigri să stea la distanță de cei dragi. Astfel ajung să se simtă și mai singuri.

Posibil ca abia spre sfârșitul lui 2019 să devină mai puternici din punct de vedere emoțional și să depășească această criză afectivă în care s-au adâncit în prima jumătate a anului.

Este indicat să facă eforturi să nu dramatizeze totul și să nu își facă așteptări prea mari în ceea ce privește partea sentimentală, pentru a nu cădea în depresie, anxietate și dezamăgire.


În continuare afli Horoscop Tigru 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.