Zodiac chinezesc 2019 ȘOBOLAN, horoscop DRAGOSTE, căsătorie și relații

Previziuni pentru nativii Șobolan din zodiacul chinezesc, dragostea este în prim plan în relația de cuplu, se îndrăgostesc ori sunt ceruți în căsătorie**

Ani: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Pentru nativii Șobolan, dragostea va fi punctul forte în anul Mistrețului de Pământ, 2019. Vă veți putea bucura din plin de energia romantismului, care vă va purta pe aripile iubirii, datorită prezenței stelei de dragoste în casa zodiei, steaua 4. Aceasta are o energie care vă predispune spre artă, poezie și iubire, înzestrându-vă și cu mai mult șarm decât de obicei.

Dialogul va fi conciliant, bazat pe afectivitate, ceea ce va duce la bună înțelegere cu persoana iubită. Împlinirea cea mai mare va veni din fericirea pe care o veți aduce celor dragi, veți fi mai toleranți, le veți ierta mai ușor greșelile și veți fi dispuși să le acceptați opiniile.

Prin urmare, în 2019 nativii Șobolan fi mai preocupați de îmbunătățirea atmosferei din familie, față de anul trecut. De aceea, ar fi bine vă îndepliniți sarcinile de acasă, să faceți reparațiile necesare și să acordați mai multă atenție partenerului de viață. O idee bună ar fi să vă programați zilele de sâmbătă sau de duminică pentru întruniri cu familia, prietenii și astfel veți constata că aveți de câștigat de pe urma îmbunătățirii relațiilor cu cei din jur.

Pe plan amoros, veți fi mai activi, iar pasiunea și dorința vor reveni în viața voastră, după încercatul an 2018, când ați fost supuși diverselor teste sentimentale.

Anul Mistrețului vă invită să folosiți intuiția și să vă puneți în valoare talentele, bunele maniere, datorită stelei Peach blossom (Floare de piersic) care tranzitează sectorul Șobolanilor din zodiac chinezesc . Energia pe care o aduce va face să vă îndrăgostiți la prima vedere, să manifestați încredere în sentimentele de afectivitate, iubire și compasiune, fără a vă mai fi teamă că veți fi răniți.

Pentru nativii singuri astrologul ZODIACOOL® face previziuni 2019, horoscop dragoste : pentru cei care vor un partener interesat de o relație de lungă durată este posibil ca sorții să fie de partea voastră, dacă socializați mai mult și nu vă închideți în casă. Steaua Floare de piersic aduce energia necesară pentru a deveni mai populari în anturaj, ceea ce va fi un avantaj în cazul în care vă doriți să atrageți o relație de cuplu, unii vor avea parte de o cerere în căsătorie .

Să nu uităm că veți fi și testați de Univers, prin intermediul stelei Salty pool (Piscina sărată), care vă poate face să vă îndrăgostiți de cine nu trebuie și să vă implicați doar în relații de scurtă durată. Prin urmare, fiți cu băgare de seamă pentru cine vă deschideți inima.


În continuare afli Horoscop Șobolan 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.