Zodiac chinezesc 2019, ȘARPE horoscop chinezesc 2019 BANI

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar

În 2019 nativii din zodia Șarpe se vor transforma în adevărați cavaleri în armură, dornici să facă ceva semnificativ în viață. Vorbim aici de steaua Virtutea Dragonului, care le va consolida capacitatea și abilitățile de lider, de a face strategii. Însă, această stea are și o parte întunecată care îi poate face pe cei din zodia Șarpe să fie schimbători și extrem de oportuniști, fără să le pese de reacțiile celor apropiați. Cu toate acestea, vor reuși să urce pe scara socială.

Astrele îi încurajează să avanseze în carieră sau să își schimbe job-ul pentru un post mai bine plătit, în cazul în care nu sunt pe deplin satisfăcuți de cel actual. Dacă fac asta, este indicat să fie foarte atenți la termeni și condiții, deoarece unele contracte pot ascunde anumite capcane care în timp le vor îngrădi autoritatea și le vor aduce penalizări la salariu.

Pe de altă parte, nativii Șarpe ar trebui să profite de fluxul pozitiv de energie rezultată din combinarea Șarpe-Maimuță (zodia zilei din harta celor patru stâlpi ai destinului la momentul tranziției în anul Mistrețului) și să-și folosească abilitățile profesionale pe plan politic, dar numai dacă acțiunile lor serveasc intereselor comunității, nu celor personale. În caz contrar, vor fi aspru pedepsiți de Univers în zona pe care o iubesc cel mai mult, cea financiară.

Pentru cei întreprinzători din Șarpe, astrele oferă în anul 2019 oportunități de a pleca în străinătate, de a face parteneriate care să le aducă în scurt timp câștiguri mari. Vor fi susținuți și de steaua Comoara cerului, care le va deschide noi porți spre bunăstarea materială. Însă, va trebui să fie chibzuiți, pentru a nu fi afectați de energia stelei Consumatorul, care îi poate face să piardă repede câștigurile obținute.

Ar mai fi de remarcat steaua Nobilului prezentă în sectorul zodiacal, datorită căreia nativii Șarpe vor da dovadă de generozitate, spirit de abnegație și corectitudine.

Spre finalul anului 2019, nativii Șarpe se pot aștepta la o perioadă mai dificilă în care vor munci din greu și nu se vor putea baza prea mult pe ajutorul celor din jur, însă norocul nu îi va părăsi și până la urmă vor încheia anul cu bilanțul pe plus.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Calcul Coloanele Destinului
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul
Zodiac chinezesc 2019 zodia ȘARPE, horoscop chinezesc anul 2019
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe. Nativii Șarpe vor primi energii nagative din
Compatibilitate Zodii Chinezești
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.