Zodiac chinezesc 2019, ȘARPE horoscop chinezesc 2019 BANI

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019 nativii din zodia Șarpe se vor transforma în adevărați cavaleri

în armură, dornici să facă ceva semnificativ în viață. Vorbim aici de steaua Virtutea Dragonului, care le va consolida capacitatea și abilitățile de lider, de a face strategii. Însă, această stea are și o parte întunecată care îi poate face pe cei din zodia Șarpe să fie schimbători și extrem de oportuniști, fără să le pese de reacțiile celor apropiați. Cu toate acestea, vor reuși să urce pe scara socială.

Astrele îi încurajează să avanseze în carieră sau să își schimbe job-ul pentru un post mai bine plătit, în cazul în care nu sunt pe deplin satisfăcuți de cel actual. Dacă fac asta, este indicat să fie foarte atenți la termeni și condiții, deoarece unele contracte pot ascunde anumite capcane care în timp le vor îngrădi autoritatea și le vor aduce penalizări la salariu.

Loading...

Pe de altă parte, nativii Șarpe ar trebui să profite de fluxul pozitiv de energie rezultată din combinarea Șarpe-Maimuță (zodia zilei din harta celor patru stâlpi ai destinului la momentul tranziției în anul Mistrețului) și să-și folosească abilitățile profesionale pe plan politic, dar numai dacă acțiunile lor serveasc intereselor comunității, nu celor personale. În caz contrar, vor fi aspru pedepsiți de Univers în zona pe care o iubesc cel mai mult, cea financiară.

loading...

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Principiile sale de viață o feresc de excese și starea de sănătate fizică se menține cu
Principiile sale de viață îl feresc de excese și starea de sănătate fizică se menține cu
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.