#reclama0#

Zodiac chinezesc 2019, ȘARPE horoscop chinezesc 2019 BANI

Previziuni pentru nativii din zodia Șarpe din zodiac chinezesc 2019 pe plan financiar: În 2019 nativii din zodia Șarpe se vor transforma în adevărați cavaleri

#reclama1#

în armură, dornici să facă ceva semnificativ în viață. Vorbim aici de steaua Virtutea Dragonului, care le va consolida capacitatea și abilitățile de lider, de a face strategii. Însă, această stea are și o parte întunecată care îi poate face pe cei din zodia Șarpe să fie schimbători și extrem de oportuniști, fără să le pese de reacțiile celor apropiați. Cu toate acestea, vor reuși să urce pe scara socială.

Astrele îi încurajează să avanseze în carieră sau să își schimbe job-ul pentru un post mai bine plătit, în cazul în care nu sunt pe deplin satisfăcuți de cel actual. Dacă fac asta, este indicat să fie foarte atenți la termeni și condiții, deoarece unele contracte pot ascunde anumite capcane care în timp le vor îngrădi autoritatea și le vor aduce penalizări la salariu.

#reclama7#

Pe de altă parte, nativii Șarpe ar trebui să profite de fluxul pozitiv de energie rezultată din combinarea Șarpe-Maimuță (zodia zilei din harta celor patru stâlpi ai destinului la momentul tranziției în anul Mistrețului) și să-și folosească abilitățile profesionale pe plan politic, dar numai dacă acțiunile lor serveasc intereselor comunității, nu celor personale. În caz contrar, vor fi aspru pedepsiți de Univers în zona pe care o iubesc cel mai mult, cea financiară.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

#reclama3#
Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.