Zodiac chinezesc 2019 ȘARPE, horoscop chinezesc 2019 DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru dragoste și relații, zodia Șarpe din zodiac chinezesc**

Ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025

Se pare că în anul Mistrețului de pământ nativii Șarpe vor fi mai romantici și mai seducători decât le stă în fire, ceea ce le va asigura succesul în plan sentimental. Însă, vor trece și prin momente mai tensionate în care cei dragi le vor reproșa lipsa de implicare în treburile casnice. Totul este cauzat de prezența stelei 7, care atrage instabilitate, tentații erotice, relații de dragoste bazate pe interes material și financiar.

Desigur, la un moment dat cei din zodia Șarpe se vor întreba de ce nu pot rezista tentațiilor, însă răspunsul nu le va fi de folos, ci vor continua să atragă persoane care își doresc aventuri de o noapte. Aceasta este influența negativă a energiei rezultată din aspectul astral major de ciocnire Șarpe-Mistreț (zodia anuală).

Prin urmare, ar fi bine dacă nativii Șarpe ar încerca să fie mai discreți, pentru a nu-și face partenerii de viață să sufere și a nu atrage certuri inutile. În acele relații care nu mai funcționează, unii vor fi la un pas de divorț, separare, însă acest lucru practic le va fi de folos, pentru că vor avea răgazul de a se gândi la ce-și doresc cu adevărat de la o relație de cuplu, urmând ca în anul următor să se implice cu toată responsabilitatea pentru a îmbunătăți viața, pe plan afectiv.

În schimb, pentru cei singuri, anul 2019 va aduce dragoste la prima vedere și posibilitatea de a testa mai mulți parteneri, pentru ca în final să-l aleagă pe cel mai potrivit. Totuși, pentru a nu fi dezamăgiți, ar fi bine să nu își facă așteptări suprarealiste despre anumite persoane, să nu creadă tot ce aud și să-și testeze partenerii înainte de a lua decizia de a se căsători sau de a se muta împreună.

Gelozia și posesivitatea vor pune stăpânire pe unii nativi Șarpe, iar respingerea ar putea fi cea mai grea lovitură pentru ego-ul lor în acest an. Prin urmare, cei care sunt implicați în relații de lungă durată cu nativi Șarpe ar fi bine să-i privească în acest an cu mai multă compasiune și înțelegere, să le ofere mai multă afectivitate și apreciere decât de obicei. Doar în acest fel, cei din zodia Șarpe se vor simți în siguranță și scenele de gelozie vor fi mai puține.

S-ar putea ca nativii din Șarpe să aibă tendința să cheltuie prea mult, steaua Consumatorului invitându-i constant la shopping. Dacă vor cheltui banii pe o renovare, mașină nouă sau casă, acești bani nu vor fi considerați o pierdere, ci o bună investiție de viitor.

Pe plan sentimental, cei din zodia Șarpe ar putea să atingă echilibrul în acest an, dacă vor încerca să-și consume excesul de energie prin activități noi.


În continuare afli Horoscop Șarpe 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.