Zodiac chinezesc 2019 zodia ȘARPE, horoscop chinezesc anul 2019

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Șarpe: ani: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025. Astrologul ZODIACOOL® spune că în anul

Mistrețului de pământ nativii Șarpe vor fi mai romantici și mai seducători decât le stă în fire, ceea ce le va asigura succesul în plan sentimental. Însă, vor trece și prin momente mai tensionate în care cei dragi le vor reproșa lipsa de implicare în treburile casnice. Totul este cauzat de prezența stelei 7, care atrage instabilitate, tentații amoroase, relații de dragoste bazate pe interes material și financiar.

Desigur, la un moment dat cei din zodia Șarpe se vor întreba de ce nu pot rezista tentațiilor, însă răspunsul nu le va fi de folos, ci vor continua să atragă persoane care își doresc aventuri de o noapte. Aceasta este influența negativă a energiei rezultată din aspectul astral major de ciocnire Șarpe-Mistreț (zodia anuală).

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Șarpe 2019, previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.