Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc 2019 BANI

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Mistreț pe plan profesional: în anul 2019, nativii Mistreț devin lideri pe cercul zodiacal, datorită stelei Marele

Duce, care se poziționează pe sectorul lor natal. Cele mai bune predispoziții vin de la steaua Previziuni, care are o energie benefică pe care nativii din Mistreț ar trebui să o valorifice din plin. În aceste condiții, cei din zodia Mistreț vor deveni mult mai competitivi decât de obicei și astfel vor avea mari șanse de succes, indiferent de domeniul profesional în care lucrează.

Nativii implicați deja în afaceri vor descoperi noi surse de venit, vor avea idei inovative și, dacă vor da dovadă de voință, pasiune și perseverență, vor reuși să atingă un succes răsunător. Totuși, trebuie să fie precauți, să nu depășească anumite limite și să nu-i manipuleze pe cei din jur cu scopul de a obține doar ei beneficii financiare, pentru că vor avea de pierdut. Abuzul de putere și lăcomia vor fi și ele printre cauzele pierderilor financiare.

Importantă este și prezența stelelor Arta militară și Soldatul rănit, care crează împreună o energie tumultoasă, greu de stăpânit de sensibilii nativi Mistreț. Aceștia vor avea acum curajul și dorința de a sluji unei cauze nobile, însă nu trebuie să le permită celor din jur să profite de ei, pentru a nu ajunge la suferință, frustrare și furie.

În acest an, cei din zodia Mistreț au șanse mari să ajungă în funcții legislative și nu este exclus ca nativii tineri care abia își vor alege cariera să se îndrepte spre domeniul juridic, poliție sau armată.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop , previziuni pe domenii:

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.