Zodiac chinezesc MISTREȚ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru zodia Mistreț pe plan sentimental, căsătorie și relații**

Ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Nativii Mistreț vor fi în 2019 vedetele horoscopului, zodia lor guvernând acest an, ceea ce înseamnă că vor beneficia de o energie tumultoasă care le va aduce spor pe toate planurile.

Aceștia vor simți că sunt pe val, vor fi dispuși să se implice cu toată dragostea în relație, dar vor cere și toată atenția de la partenerii de viață. În caz contrar, apar gelozia și posesivitatea.

Din păcate, oricât de multă atenție ar primi nativii Mistreți în 2019, tot nu le va fi de ajuns, deoarece energia stelei de Singurătate îi va face să se simtă dați la o parte de către cei dragi. Unii nativi Mistreț, în schimb, ar putea fi nevoiți să plece des de acasă, în interes de serviciu, forțându-i să stea la distanță de cei dragi. Astfel, cei din zodia Mistreț pot ajunge să sufere în tăcere. Suferința va fi alinată dacă vor avea satisfacțiile profesionale și financiare din urma călătoriilor la care îi va predispune steaua Calul ceresc.

DE INTERES:

În 2019, nativii singuri ar putea să se îndrăgostească la prima vedere de cineva în zodia Capră, Iepure sau Tigru, deoarece lângă aceștia se vor simți cel mai bine și își vor putea vedea visele împlinite.

Pe cât posibil este de evitat formarea cuplului Șarpe-Mistreț, însă chiar și această combinație poate fi utilă pentru cei care vor să scape în timp scurt de karma negativă la nivel emoțional și sentimental. Desigur, eliminarea karmei negative se va face prin suferință, partenerii având de învățat lecții dure. Pe termen lung, însă, o astfel de relație are șanse de evoluție.

Nu este exclus ca în cazul în care nativii Mistreț vor suferi din dragoste să fie tentați să-și înece amarul în alcool. Este indicat să nu dea curs acestui tip de comportament, pentru că riscă să devină ușor o obișnuiță. Nu le va fi ușor să se împotrivească impulsului de a consuma alcool în exces, deoarece vor fi implicați în aspectul astral negativ de Pedeapsă a sinelui Mistreț-Mistreț, care îi determină să-și facă rău cu bună știință.

În ceea ce privește relaționarea, în general nativii Mistreț sunt foarte sociabili și înțelegători din fire, dar în 2019 vor deveni ușor aroganți și irascibili, lucru care îi poate face să rămână fără o parte din prieteni. Steaua Marele Duce vine în sectorul lor zodiacal și face o selecție, prin urmare nativii Mistreț au șanse să rămână în relații bune numai cu cei care îi cunosc cu adevărat și îi susțin necondiționat.

În concluzie, pentru nativii Mistreț, anul 2019 va fi din anumite puncte de vedere mai neobișnuit decât anii trecuți, însă aceștia se pot baza pe natura lor pacifistă și pe norocul de a găsi rezolvare pentru orice problemă.


În continuare afli Horoscop Mistreț 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.