#reclama0#

Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc

Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Maimuță: ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016. Chiar dacă universul îi va supune la nenumărate

#reclama1#

teste pe nativii din zodia Maimuță în ceea ce privește dragostea , norocul nu îi va părăsi în anul Mistrețului, pentru că steaua Grația cerească îi va susține în 2019 vor avea echilibrul și armonia necesare în relații.La prima vedere, ar putea să pară fericiți, dar în adâncul sufletului se vor simți trădați, vor deveni suspicioși și își vor pierde încrederea în propria persoană.

Toate acestea vor putea fi puse pe seama fluxului negativ al energiei care rezultă în urma formării aspectului de rănire Mistreț-Maimuță.

#reclama7#

Este momentul în care nativii vor trebui să întoarcă binele pe care l-au primit în anii trecuți de la alții, astrologul ZODIACOOL® îi sfătuiește pe cei din zodia Maimuță să ofere sprijin în mod necondiționat. Însă, dacă își vor face așteptări prea mari de la cei dragi, în final vor fi dezamăgiți.

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

În continuare afli Horoscop Maimuță 2019, previziuni pe domenii:

#reclama3#

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Astrologul te ajută să scurtezi perioada de căutări care urmează, prin cunoașterea tendințelor și predispozițiilor zodiei:

#reclama2#
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.