Zodiac chinezesc MAIMUȚĂ 2019, horoscop chinezesc DRAGOSTE

Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Maimuță pentru dragoste și relații**

Ani: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Chiar dacă universul îi va supune la teste pe nativii Maimuță în ceea ce privește dragostea , norocul nu îi va părăsi în anul Mistrețului, pentru că steaua Grația cerească îi va susține în 2019 vor avea echilibrul și armonia necesare în relații.

La prima vedere, ar putea să pară fericiți, dar în adâncul sufletului se vor simți trădați, vor deveni suspicioși și își vor pierde încrederea în propria persoană. Toate acestea vor putea fi puse pe seama fluxului negativ al energiei care rezultă în urma formării aspectului de rănire Mistreț-Maimuță.

Este momentul în care nativii vor trebui să întoarcă binele pe care l-au primit în anii trecuți de la alții, astrologul ZODIACOOL îi sfătuiește pe cei din zodia Maimuță să ofere sprijin în mod necondiționat. Însă, dacă își vor face așteptări prea mari de la cei dragi, în final vor fi dezamăgiți.

În 2019, viața de familie nu va fi punctul forte al celor din zodia Maimuță, fiind tentați să înșele partenerul de viață, atât pentru a demonstra că pot și a se elibera de stresul cotidian, cât și din cauza plictiselii. Vor ajunge să-și pună căsătoria în pericol în cazul în care cei dragi nu le vor aprecia eforturile, nu le vor complimenta și nu le vor face cadouri surpriză.

Prin urmare, aviz celor care sunt într-o relație cu nativi Maimuță, deoarece trebuie să se îngrijească de bunăstarea emoțională a acestora și să le dea sentimentul de stabilitate. În caz contrar, nativii Maimuță se vor simți frustrați și vor dori să părăsească relația.

Șarmul proverbial al celor din zodia Maimuță va fi la cote scăzute în acest 2019, iar dacă aceștia vor alege să aibă aventuri de o noapte, totul va ieși la suprafață, va aduce conflicte și le va afecta buna reputație.

Nativii singuri ar trebui să fie atenți cu cine intră în relație. Ar fi bine să aleagă parteneri care gândesc la fel și au aceleași convingeri cu ei, pentru a reuși să dezvolte o relație de cuplu în care să existe buna înțelegere. Însă, dacă doresc o relație serioasă și de lungă durată, vor trebui să mai aștepte încă un an.

Pentru nativii Maimuță deja implicați într-o relație, nu este un an bun pentru căsătorie , pentru că vor fi influențați de energia dezastrelor care îi va conduce mai devreme sau mai târziu la probleme în mariaj și chiar separare.

Deși la nivel sentimental cei din zodia Maimuță vor atrage tot felul de probleme, ar fi bine să știe că nu trebuie să caute consolare la prieteni, pentru că există riscul ca aceștia să se întoarcă împotriva lor și să le strice armonia căminului conjugal, din invidie. Prin urmare, nativii Maimuță vor trebui să se descurce mai mult singuri.

S-ar putea ca în 2019 unii nativi din zodia Maimuță să învețe lecția umilinței. Dacă în anii precedenți acestea s-au obișnuit să fie în centrul atenției, acum norocul va lua o întorsătură nefavorabilă.


În continuare afli Horoscop Maimuță 2019, previziuni pe domenii:

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.